| AntonyoBoss a întrebat:

Cine crede in extraterestrii si de ce?

Răspuns Câştigător
| A2895 a răspuns:

Avem toate motivele sa credem. Intrebarea e: de ce nu credeti?
Intr-un univers deocamdata infinit pentru noi, unde sunt milioane, poate miliarde de planete care ar putea sustine viata, ce te face sa crezi ca amaratul nostru de pamant e singurul?
Nu spun neaparat ca extraterestrii trebuie sa ne fie superiori din punct de vedere intelectual, ne-ar putea fi ori superiori, ori inferiori, dar cert e ca exista.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ieri pe history channel spuneau ca noi am fost clonati de extraterestri dar eu nu cred teoria aia, ei traiesc in alta lume fi sigur de asta.

| PredatoR a răspuns:

Eu. De ce? Pentru ca trebuie sa fii prea cretin sa crezi ca esti singur in univers.

| slowmotion4fun a răspuns (pentru PredatoR):

Ma hai sa-ti explic eu ceva.Tu esti cretin deoarece crezi ca mai este cineva in univers laughing. Daca exista asa zisul alien sau extraterestru ne descoperea el demult. Deci mai bine dati un restart la brain poate gandesti si tu.Sau macar lasa filmele SF rolling on the floor

| PredatoR a răspuns (pentru slowmotion4fun):

Sincer esti BOU. Pe ce esti asa sigur cand zici ca nu mai exista viata in univers? Boule

| คlєxヅ a răspuns:

Pai eu nu prea cred in extraterestrii, dar nu pot subestima stirile cu OZN-uri vazute pe cer...

| AstroAlex59 a răspuns:

Pt ca Universul e infinit si e imposibil sa existam doar noiwinking

| Roxana25155 a răspuns:

Eu nu cred in asa ceva!

Întrebări similare