| LiaPaula10 a întrebat:

Cine crede in viata de dupa moarte? Adica daca cineva crede in fantome!

7 răspunsuri:
| KiduuTaw a răspuns:

Fraţii mei, să ne aducem aminte de nemurirea sufletului. Să ştiţi că suntem pe pământ străin şi călători. Auziţi ce zice Psaltirea: Nemernic este omul pe pământ şi străin ca toţi părinţii săi. Nimeni nu rămâne în lumea aceasta. N-am venit să stăm aici. Aici este o trecere necontenită; am răsărit prin naştere şi asfinţim prin moarte.

Sfântul acela, dumnezeiescul Iov, zice aşa: Din pântecele maicii mele am căzut în groapă. Aţi auzit? Atât i s-a părut viaţa pe pământ, după 400 de ani. Că, după bătaia aceea Dumnezeu i-a mai dăruit 140 de ani de viaţa, după ce l-a încercat cu atâtea chinuri şi boli; şi atât i-a părut, că din pântecele maicii sale a sărit în groapă. O săritura i-a părut viaţa.
Funda?

| kittyshor a răspuns:

Eu cred in fantome, spirite si chestii de genu, dar in viata de dupa moarte nu prea stiu daca sa cred sau nu.

| LiaPaula10 explică (pentru kittyshor):

In fantome, etenitati, stafii etc cred si eu! Dar daca te uiti pe youtube la Fenomene stranii" de pe Discavery vei vedea in ce sa crezi!

| MâţulMov a răspuns:

Pana la urma, ce cauta intrebarea asta aici?
Du-te si reposteaza la Religie!

| wintage a răspuns:

"Cine crede in viata de dupa moarte? Adica daca cineva crede in fantome!"
Deci asta inseamna la tine viata dupa moarte laughing? A crede in fantome...

| Tradatorul a răspuns:

Fantomele nu exista, s-a demonstrat de multe ori acest lucru

| kittyshor a răspuns:

Ma uit la fenomene stranii.dar e regizat totul si sun asta ca fiecare episod are aceeasi actiune:o familie se muta intr-o casa noua bantuita.sunt chestii mult mai horror decat acel episod. uite,seria exorcistul,filme realizate pe baza unor fapte reale,sunt atatea lucruri inexplicabile happy.nu pot sa zic ca mi-e frica, pentru ca nu-mi este, ba mai mult chiar imi plac lucrurile astea si sunt pasionata de astfel de chestii.

Întrebări similare