Pai eu as vrea Tutu Adrian
dar din pacate mari sanse are Iustin
off.tu cine ai vrea?
ca acum nu ai de unde sa stii cine va fi castigator
Adrian Țuțu, știi, la români se votează cazul (mai mult) decât talentul, ca și la dansez pentru tine.
@RegeleRegilor
nu il cheama Narcis Iustin Nacau, il cheama Ianau.pai:mie imi place de adrian, el a fost in prima semifinala, au finala pe locul 1 ddar imi place si de Narcis doar ca a doua oara a cantat aproape la fel, mai e si Rebeca e un pic urata ca are dintii aia, dar o sa creasca si.mai e si Dinu si fata aceea care vorbea invers engleza/franceza cu se citeste sau cum se vorbeste dar...si aia cu catelul dar eu cred ca va castiga Adrian are o poveste trista, s-a deschis asa frumos.Aaa da si Cosmin si el, acolo e munca dar...tot Adrian Tutu
Normal ca Tutu Adrian sau Iustin Narcis Nacau ori Cosmin Agache astia mi-au placut mie mai ales adrian si cosmin
Adrian Tutu are cele mai mari sanse, are voce si talent dar nu are parinti , si merita mult sa fie castigatorul concusrului.
Buna,eu cred ca va castiga Dinu Valentin acela care lucreaza la spalatorie pentru ca are o voce minunata
eu as prefera sa castige narcis baiatul ala are mult talent si merita sa castige
NoSound16 întreabă: