Sall nini este o fata de pe disney cu care ea este o fatya buna de 26 de ani care stra in spania si are un iubit blond de 28 ea joaca intr-un serial de mai mult drama adica nu moare nimeni dar intr-un fel...ma rog ti-am dat cred ca destule despre nini
pa
"Nini" este o telenovela pe Disney Channel iar asa zisa Nini este personajul principal. Ea in realitate este Florencia Bertotti. http://poveste.jocurilemele.ro/florencia-bertotti-este-nini-la-disney/
Florencia Bertotti este Nini.
Mai exact, Nini joaca intr-un serial de pe Disney. Acest serial se da in fiecare seara de luni pana joi de la ora 21:25 (dureaza aproape o ora). Eu, personal, urmaresc acest serial si imi place mult.
A, da. Nini este o fata zapacita!
Pupici!
Nini(Nina Gomez) este personajul principal din serialul cu acelasi nume(Nini) de pe Disney Channel
Pai exista un serial argentinian pe disney channel numit nini si deoarece este pe sfarsite banuiesc ca se pun din ce in ce mai multe intrebari
el este dublat in romana si mai are vreo 4 episoade
sper ca t-am ajutat!
papa!
Personaj dintr-un desen care se numeste chiar nini! Poti sa-l vezi pe internet sau la televizor de la ora 21:25-22:15!
Mentionez ca la televizor este pe disney chenal(21:25-22:15),iar reluarea sau cred ca tot continuarea de la 23:25-00:15)!