anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine e din Timisoara big grin. va place vremea? big grin big grin big grin

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

E super pentru o bulgăreală stropită cu votcă. Mai apoi fac cu băieţii o femeie de zăpadă.

16 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

E frig, alb și liniște. Da, îmi place.

| unknownn a răspuns:

Mai taie dân iele(n.r. grade) dale dreacuuuului.

| torsi a răspuns:

Oare se vor inchide scolile? big grin
ps. eu nu ma bucur de zapada pentru ca am rubeola si nu pot sa ies din casa. laughing

| Alinu7 a răspuns:

Nu prea

| Marian_Sergiu_1990 a răspuns:

Salut!
Eu sunt din Timisoara!
Da imi place vremea, e draguta si ma bucur ca in sfarsit ninge si aici in vest. Dar nu mai sunt copil si nici n-am cu cine sa ies sa ma bucur de zapada. Stau si privesc de la geam si imi amintesc de trecut cand eram un prichindel si mergeam cu sania. Epic moments are epic! love struck

| Marian_Sergiu_1990 a răspuns:

E super vremea. Sa tina asa pana la vara rolling on the floor

| Kiduuu2001 a răspuns:

Eu sunt din Timisoarasmug.Si da ador vremea:X

| Alexutza25 a răspuns:

Daca ar fi fost asa de sarbatori ar fi fost placut, dar asa nu prea imi place. M-am plictisit laughing

| St3fan97 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaa! Si nu prea...

| bokorrobert1999 a răspuns:

Vremea e cam asa: un mesaj de la arad catre cwrva din banat, sa se auda in toata tara mwie poli timisoara

| Marian_Sergiu_1990 a răspuns (pentru bokorrobert1999):

Frate esti total offtopic. Du-te pe stadion si fa asa nu aici!

| torsi a răspuns (pentru bokorrobert1999):

Daca taceai filozof ramaneai. nu imi pun mintea cu copii de 10 ani (care au auzit de dusmania dintre ultrasii politehnicii si maimutele aradene) si se dau mari suporteri.

Maimuta esti tu maimutoi oparit ce esti ia du-te tu direct in cacatu de la buzile aradene si doar sa ai tu tupeu sa vi la stadion la uta ca tio iei in gatu tau de javra

Sper sa te manance rubeola jegule si apropo eu n-am auzit de dusmania dintre uta si poli eu sunt fan uta de mic da gigoloi sensibil ce esti deci ciocu mic si fugi de aradeni ca tio iei la buci prin blugi

| raducu191919 a răspuns:

Din cate scrie pe google nu laughing

| david29s a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Care vine in centru la o bulgareala?

Întrebări similare