O verisoara de-a mea este absolut inebunita dupa harry potter. Are acasa toate cartile cu el. Il iubeste are o gramada de postere cu el.
Eu sunt fan! Am citit toate cartile si sincer nu pot alege una.Filmul.nu stiu parca primele 3 au fost mai bune, iar personaj cred ca Fred si George.
Mi-au placut toate cartile in egala masura presupun, desi este evident ca autoarea s-a autodepasit cu fiecare noua carte publicata.filmele la fel.personaje imi plac multe, insa pers meu favorit este fara indoiala sirius black.
Filmul care mi-a placut cel mai mult, in afara de "HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS" este "HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE". Pesonajul meu preferat este personajul preferat al tuturor Harry, dupa care Ron, Hermione si Severus Snape.
Imi place mult Harry Potter. Mi-au placut toate filmele. Carti? hmm... " Harry Potter si Ordinul Pheonix", " Harry Potter si Talismanele Mortii "
Personaj preferat? Ron Weasley
Imi place Harry Potter cu totul
Si carti si filme si personaje.tot tot tot
Cel mai remarcabil personaj e evident Severus Snape, iar ca film, cred ca al 8-lea, ca doar a doborat toate recordurile la incasari! Cartea la fel...tot a 7-a. Dar, de fapt, mie imi place tot ce tine de HP.
De Pottermore stiti?
Mie imi place cartea Harry Potter si ordinul pheonix iar personajul care imi place este Harry Potter.
eusebiu27 întreabă:
DaciaRomania întreabă: