Eu azi am dat test la romana dar nu din ala unde nu iti trece notele ci unde ti le trece incepand de la 1... dar ma rog ni l-a dat pe note ca era suparata profa pe noi... din ce ne-a dat? pai primul exercitiu a fost sa analizam 3 propozitii, al doilea a fost sa spunem valorile morfo. a verbului a fi si al 3-lea ex. a fost sa spunem prepozitiile cazului genitiv, dar ma rog depinde si ce exercitii vrea profesoara/profesorul sa va dea.bafta
Buna! Pai eu sunt in clasa a 6a din jud. Neamt. Vreau sa-ti spun ca am dat test in primul rand conteaza si ce profesoara ai ...Eu am dat test si am facut compuneri in care a trebuit sa punem figuri de stil. Sper sa te-am ajutat!
Deci din cate stiu eu intai se face recapitularea. Si eu sunt in clasa a 6 a. Profesoara a zis ca o sa dam test pe 1 octombrie dar n-am dat. Ea ne-a mai ascultat din cand in cand si a mai dat note (toate au fost de 10). Acum nu stiu pentru ca profesoara pe care o avem acum sta cu noi doar o luna pentru ca profesoara noastra e bolnava. Ea a spus ca o sa ne mai da inca o nota (tot pe compuneri, povestiri etc.).
Pai depinde din ce scoala faci parte!
Nu la toate scolile dau aceleasi teste`
De exemplu mia mi-a dat cu sinonime antonime de analiza de gasit nu imi mai aduc mainet ce de facut din text literar si unu nonliterar si mai multe ti-am zis nu e acelasi la fiecare scoala din tara
Sh eu's in clasa a 6-a la inceput ne-o dat un test care nu s-a trecut din fericire. pai am avut sa analizam ceva pe akol sh o kompunere
AnDrEy99RO întreabă: