Programele sunt gandite pentru a avea cat mai multe puncte de rating. Daca exista, inseamna ca au! Daca au inseamna ca oamenii se uita... Nu televiziunile au programe proaste ci spectatori din ce in ce mai... putin educati. Daca circ se cere, circ se da! Oricum, fiecare televiziune cu publicul sau, mai ales cele particulare care pot difuza aproape orice... daca nu ar fi CNA-ul... Insa pentru cei cu un IQ mai ridicat sunt si alte posturi tv...
NU CRED CA ANTENA 1 E AL DOILEA OTV. EI ACUM DE BAZEAZA FOARTE MULT PE DIVERTIMESMENT PENTRU CA AU OBSERVAT CA PRINDE FOARTE MULT LA PUBLIC. IAR DESPRE OTV...MAI DEGRABA E ZEO TVE NUMAI KU ELODIA SI KU CIUMAK IAR DISCONESCU ISI IA ELICOPTERE DE PE URMA"INTELECTUALILOR"CARE IL PRIVESC
Eu sunt de acord platesc ca sa am tot timpul in fata zeci si zeci de porcari fara sa tzin cond te toata publicitatea care e in tv pai zic eu. de ce platin fratilor ==? de multe ori mi amintesc orele de transmisie de la tvr cu stema aia alb negru. si nu stiu daca era mai bine sau mai nasol atunci. macar atunci aveai si multe programe educative
Da zic eu scuzati unde sunt toate documentarele filmele bune nu replici programe interesante care te tzin lipit la tv nu mai sunt (( sau dus ( mai nou. tot e pentru ban si ceea ce vrea sa vada publicul cica e porcaria asta ok. nu mai refac aboonamentul ma uit la althceva sau de ce nu. o carte buna ajuta mai mult
KidDuletzu întreabă: