Sunt de la M. D. Bacau.Eu sunt a 6-a.
De acum presupun ca esti a 5-a .
Mult succes caci trecerea de la inv. la profi e grea.
Daca vr sa te ajut zi-mi profii tai si iti voi zice cam ce 'fite' au si cum sa te descurci bine :b {smecheriii}.
In primul rand:
-Dl. Alistar 'istorie'; la inceput va parea sever dar dupa un timp e cel mai indulgent prof;
Mic sfat:{sa inveti mereu ca daca incepi cu rau cu el aidat de necaz . Nu te misca sau chicoti (stiu ca inseamna) si vezi sa nu fi cum zice el 'tocilar' }
D-na sanduta 'in caz ca faci franceza cu ea: Ea mi s-a parut de treaba mereu; multi zic ca e psihopata dar daca stii cat de cat fr n-ai probleme
Mic sfat: {invata mereu :b }
Daca faci fr cu Manole nu te stresa it's ok'
La romana daca esti in C am inpresia ca faci cu d-na Marcu Georgiana, e noua in sc si de treaba;
Mic sfat: {nu vorbi}
La matematica sunt 4 profesoare: d-na Munteanu, d-na Olaru, d-na Bargaoanu si d-na Toma.
Cel mai greu e la d-na Toma deci daca nu esti la ea ai noroc . Destul de severa este si d-na Bargaoanu. Cu d-na Munteanu e mai ok dar pentru un zece trebuie sa inveti cateva ore bune :b. Eu fac cu d-na Olaru si cam toti profesorii din sc zic ca o pretuim caci nu e severa.
Mic sfat: {invata def si nu va fi greu}
La biologie: Fie faci cu dl Ungureanu fie cu cineva venit anul acesta.
Acolo nu e greu.
Dar la desen faci sigur cu d-na Lungu Lorena.
Mic sfat: {invata c eiti preda cavi va de extemporale}eExtemporal= lucrare neanuntata sa vada profi ce ai inv
Sper ca te-am ajutat! Pupici :*