Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Cum sa reușesc să îmi fac un abdomen sexy? Contează acest lucru pentru fete?
Fumati? Consumati alcool? Credeti ca viciile ar trebui interzise sau nu?
Are rost sa dau de permis dacă am frica de condus?
Ce va place mai mult: biologia sau geografia?
Ce părere aveți de femeile care te corecteazâ când le spui "doamnă", în loc de "domnișoară". Pentru mine nu există cuvântul "domnișoară".
Are rost să dau de permis dacă am probleme de concentrare/ memorie?
Câți dintre voi sunteți fericiți? Câti dintre voi sunteți de altfel nefericiți? Ce faceți de sunteți fericiți? Ce va lipsește celor nefericiți sa fiți fericiți?
Bună seara. Ce inseamna o femeie cu potential? Despre femeia speciala ce părere aveți?
Ce va place sa faceți cel mai mult în timpul liber?
De ce la unele blocuri, case jumate din acoperiș e pus cu țigle de o culoare mai deschisă ce par noi și în cealaltă jumătate sunt puse țigle ce par vechi de o culoare mai închisă? Fac unii administratori...? (mai mult)
Ce mâncați la micul dejun? Cheers
Ce parere aveti despre oamenii mai timizi, dar care după aceea își înving timiditatea?
Cum merge treaba cu petițiile online? Ați folosit vreodată acel site?
Engleza sau franceza? Pe care o alegeți? Și dintre spaniola sau italiană pe care o alegeți?
De ce când pierzi pe cineva îi simți lipsa și când o ai nu îi dai valoare?
Care e mai usor de îngrijit pisica sau cainele?
Cum vi se par relatiile de cuplu din ziua de azi?
Mai de mult am auzit o teorie a cuiva. De- a lungul timpului, m- am tot gândit la ea și am început- o să o folosesc și eu. Zicea cineva cândva "Am fost judecată deci judec." Oare e mai bine...? (mai mult)
Https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un- preot- profesor- de- religie- de- la- cel- mai- bun- liceu- din- buzau- este- anchetat- pentru- ca- a- promovat- idei- legionare- in- fata- elevilor- 3088827 ...? (mai mult)
Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un răspuns. Eu și soția folosim același cont de Facebook... În ultimul timp tot pe el sta zice ca se uita la rell uri dar în istoric nu se vede nimic, doar ...? (mai mult)
Este oare esecul lui Joe Biden motivu care a dus la intoarcerea lui donald trump inapoi la casa alba? ce parere aveti?
Ce spuneți tricou și după cămașă peste sau doar cămașă? La un loc de muncă de 8 ore. Se va păta pe sub braț dacă port doar cămașă fără tricou?
Vorbiți cu prietenii la telefon? Si dacă da, despre ce vorbiți? Eu trimit doar mesaje sau mesaje vocale. Nu vorbesc niciodată pe apel. Mi se pare ciudat.
Bună seara! Ce se afla între sânul stâng și aproape de umărul stâng?
Voi beti/aveti incredere in apa de la robinet? Cultură
Buna.Urmeaza aniversarea casatoriei parintilor mei.Cum am putea sa o "sarbatorim" asa, cat mai simplu si dragut? Eu ma ocup de obicei cu organizarile acestea in familie si nu am nici o idee
Cati ani are Flori Stoian (prezentatoarea de la A7tv)?
Salutare grup, daca un produs are pe el o alarma tip banda adeziva si cineva o dezlipeste, la iesirea din magazin cu produsul respectiv o sa sune?
Bună ziua! La armată trebuie să fii de pază o dată în fiecare săptămână? Dacă ai contract la ei până în 2028 trebuie să plătești dacă vrei sa demisioneze? Eu vreau sa fiu la școală ...? (mai mult)
A făcut cineva pâine de casă? Și dacă da, e mai bună și mai gustoasă decât cea de cumpărat?
Mai exista un post tv de stiri cu jurnalisti seriosi in Romania?
Dacă ai putea să schimbi ceva ce ai schimba si de ce ai face-o? Și pentru cine ai face această schimbare?
Ce va place mai mult: istoria sau geografia? De ce?
Voi duminica, aveți de obicei la masă și un desert sau nu?
Bună, v-ar placea ca inteligenta artificiala să vă țină companie când sunteți singuri?
Ce preferati mai mult: cainii sau pisicile? De ce?
Heyy,noaptea trecută am avut paralizie in somn si nu este prima data. Ce sa fac sa numai pățesc asa ceva?
Buna! Am facut un cont pe superbet la gluma si am pus niste date false cum ar fi un numar la intamplare, o adresa la intamplare si un cnp de l- am gasit undeva.N- am facut nimic cu contul, nu am bagat...? (mai mult)
Oamenii care nu sunt mlădioși/maleabili ce ar trebui sa facă să fie ca restul? Hai că una e sa fii introvertit alta e sa nu te poți adapta! Ce e de făcut in acest caz? Cum îți poți depăși condiția?...? (mai mult)
Cand se strica ceva electronic vreti sa reparati sau cumparati ceva nou?
Salut, astazi am fost sa car niste lemne si m- am cam fortat Putin. Apoi ma durea spatele ( de vreo 1:30 ma tot doare)cand ma ridic cand ma asez in fund, cand stau asezat in fund si nu stau cocosat ma...? (mai mult)
Am rugat un unchi sa ma ajute la angajarea la o firma, unde cunoaste persoane acolo.Pe scurt un fel de "Te bag pe usa din spate". Asta a fost inainte de sarbatorile de iarna, spunandu- mi ca se va ocupa...? (mai mult)
Ce prăjituri va plac cel mai mult?
Știți un test IQ bun? Cu întrebări etc cum era pe play store ăla în limba română. Ma fundă
Care este mâncarea voastră preferată în 2025?
Va salut, am o problema grava, deci de ce primesc sugestii pe Instagram de la asemenea postări? https://www.instagram.com/p/DE70Gu8Mc18/?img_index=2&igsh=MWptYTZoc3FjNWZqeA== măcar acesta e pagina ...? (mai mult)
Bună tuturor, eu știu că cuvântul "MOM" este prescurtare de la "Made Of Money". Și ce inseamnă în română prescurtarea de la "MAMA"?
Ce haine va plac cel mai mult sa purtați?
Ai ceva pe SUFLET? Daca ai putea sa lasi un gand, o marturisire, ceva ce te macina si nu ai curajul sa spui nimanui, ce ai scrie? Imagineaza- ti ca sunt o cutie a secretelor care va disparea curand,...? (mai mult)
Buna ziua. De ce românii au ajuns să fie așa de hoți? Sau lumea crede că eu daca fac atacuri de panica pe strada și tremur sunt nebun și de aia mă tot provoacă și încearcă să mă fure? O...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput