1. Nimeni nu s-a nascut invatat
2. In general nu sunt reguli de inscriere, poate doar formalitati gen, cetatenie
3. Daca cineva vrea sa invete sa practice acest sport, nu cred ca ar fi un impediment, doar suntem democratii, fiecare e liber sa aleaga ceea ce-i convine si ce-i place.
Mult noroc
Nu trebuie să știi așa multe, caută regulile unui joc de baschet și o să vadă antrenorul dacă ai abilități sau nu.
Inaltime, vad ca ai.
Un echipament sport, si vointa , restul vine de la sine.
Bafta!
Eu fac baschet, de 5 ani! Nu sunt cerinte de inscriere daca sti regulile urmeaza doar sa iti formezi o aruncare precisa si cat mai corecta ( nu cu 2 maini! )
Sunt baiat! Sfatul meu cand te pune la exerciti incearca sa le executi cat mai corect in primi 2 ani de baschet nu le luam in serios cand aveam 7 seri de 10 flotari si 10 ridicari la spaliere cu genunchi la piept eu faceam 30/70 si 20/70 ridicari si ma intrebam de ce nu cresc (aveam cam 1.65) dupa aia am luat exercitile in serios faceam 70/70 70/70 daca ma tineau puterile dupa faceam in plus iar un studiu facut de doamna antrenoara arata ca eu ma inalt cu 3 cm pe luna daca luam exercitile in serios! Dupa 5 ani vad ca m-am oprit la 1.97 si 67 kG ( am 16 ani )