| Mozart a întrebat:

Cine il uraste pe mihai pietre?(am scris intentionat pietre)
Sa scrie aici motivul.
Eu il urasc deoarece se crede buricu pamantului; se crede cel mai important, aratos si destept om din lume.

Răspuns Câştigător
| Mihaela a răspuns:

Hei. Nu pot spune ca il urasc, e mult prea mult spus. Pur si simplu ma enerveaza, uneori foarte tare. De ce? Pentru ca in ciuda faptuluic a e pus in juriu la 'Romanii au talent' nu cred ca e pus acolo sa judece. Jigneste asa, cu nemiluita, fara sa-i pese ca poate persoana judecata, a muncit mult la ceea ce face si nu cred ca le pica bine tuturor ca el sa ii judece. De exemplu, saptamana trecuta a facut-o pe una grasa. Ma rog, indirect. Dar cine e el sa ii spuna ca e grasa? Daca avea probleme de sanatate? Nu conteaza? E foarte nesimtit si are impresia ca le stie pe toate, dar de fapt nu e asa.
Numai bine si sper ca te-am ajutat!

10 răspunsuri:
| LNK a răspuns:

De ce sa-l urasc? Ce mi-a facut?
Mie chiar imi place de el. E mai dur, dar de ce ar trebui sa ajunga toti in semifinala? Unii vin doar ca sa se dea in spectacol, sa apara la TV si sa se arate cat de prosti sunt. Ar merita sa mearga mai departe? Nu.
Poate uneori exagereaza, dar cineva trebuie sa fie mai dur.

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Ieeeeee! in sfarsit o persoana care il uraste pe mihai petre cum il urasc eu. doamneee cata dreptate aii. chiar ca se crede buricu pamantului. doamneeeeeeeeee sa moara dracuu ca nu-l mai suport. doamneee si cand venea unu pe scena la preselectii nici nu intra ala pe scena ca ii dadea X. doamneee.
Joss mihai pietreee huaaaaa. huaaa in capuu lui angry\dancing
PaPa PUp

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Buna!
Deci eu nu il urasc,eu cred ca este cel mai corect si cel mai sever din juriu! La "Romanii au talent" s-au dus sute de romani, dintre care jumatate sau mai putin chiar aveau talent. Daca i-ar fi lasat sa intre pe toti ce ar fi fost?
Mihai Petre a mai fost pus in situatia de a juriza, de aceea el stie ce face si judeca atunci cand alege cine merge mai departe.Desi nici mie nu mi-au convenit momentele cand un participant nici nu incepea si apasa x sau ca i-a lasat pe oamenii aia in semifinala cand erau participanti mult mai buni si mai talentati.Asa trebuie sa fie un juriu.Sever.Ce s-ar intampla daca ar fi lasat participanti care nu aveau talent,sa mearga mai departe doar asa,pentru ochi frumosi? O fi Mihai Petre sever, dar asa trebuie sa fie un juriu!
Poti sa imi dai stupid, dar eu doar mi-am spus parerea!
O zi buna!

| perenasop a răspuns:

Nu pot să spun că il urăsc căci nu mi-a făcut nimic niciodată.Aș spune ca ma enervează.Pe langa ca a fost pus in juriul Romanii au talent ceea ce e o mare onoare caci lumea cred ca e talentat ii jigneste pe concurentii.Intr-un epp tin minte caun tp a mers la masa juriului și i-a spun tip a mers la masa juriului și i-a spus"Mă abtin cu greu sa nu tee plesnesc."Sincer mie imi place mai mult de Ani Moisescu. Funda?

| oanna_4635 a răspuns:

Sunt de aceeasi parere!

| oanna_4635 a răspuns:

Sunt de aceeasi parere! e chiar insuportabil

| chrisstina a răspuns:

Asa e, e foarte enervant si in emisiune si in telenovela.Omul ala nu prea stie sa zambeasca, e prea serios, ma face sa sparg tv-ul cateodata

| humanoida a răspuns:

Nu contest faptul ca Mihai Petre este talentat,insa acest lucru nu-i da dreptul sa ii trateze pe ceilalti cu superioritate.
Fiind in juriul emisiunii "Romanii au talent",ar trebui sa fie mai rabdator si mai ingaduitor cu participantii. Ar trebui sa ia exemplu de la Andi Moisescu.
Cu atitudinea lui,Mihai Petre reuseste sa indeparteze lumea,ba chiar s-o faca sa il urasca. Mie,sincer,imi este frica de el. Vreau sa merg la urmatoarea editie a concursului "Romanii au talent", dar ma tem ca il voi vedea. Cred ca m-ar descuraja din prima, la privirea ciudata pe care o are. O_O Sper sa-l scoata din juriu.

In fine...Aceasta este parerea mea. Nu pot spune ca il urasc, dar nici ca-l simpatizez. happy

| Mozart explică:

Vad majoritatea imi spuneti ca mihai petre este corect si usor dur.In cazul lui mihai petre, corectitudinea a ajuns la stadiul de nesimtire si lipsa de respect fata de lume.
Acest ''babuin'' (mihai petre) incearca din rasputeri sa il imite pe Simon Cowell (un membru foarte dur al juriului din ''Briatan got talent''), insa el nu isi da seama de cata ura produce telespectatorilor.

| hudinNi a răspuns:

Si eu tot de aceea