Iti voi raspunde. Dar trebuie sa recunosc ca asta este o intrebare foarte ciudata!
Esti sigura ca nu o sa te sinucizi?
1)Sa te spanzuri de un copac
2)Sa-ti tai venele cu lama :-&
3)Sa te impusti(asta daca ai pusca)
4)Sa te arunci intr-o fantana(Daca este una prin zona) :-D
5)Sa-ti bagi cutitul in tine. :-s
6)Daca stai la bloc sa te arunci de la balcon.
7)Sa-ti tai gatul. :-&
8)Sa-ti dai cu ceva in cap (sau in tampla)
9)Sa-ti bagi capul intr-o punga si sa o legi.
Sa nu te sinucizi ca altfel ajung la inchisoare!
:-D
Ai putea sa te atarni de un balon si sa te duca in sus pana vei ramane fara aer, ti'l vei lega de gat. macar vei vedea lumea de sus
era o gluma. sper ca nu iti trec asemenea porcarii prin cap.
Cel mai usor mod e de intoxicare cu gaze.nu simti nimic. e cea mai usoara moarte
Ptiu, piei drace, ce ganduri tulburi iti trec prin cap, uita ce-ai cerut, te rog...
Taierea aortei. da nu merita sa te sinucizi pentru nimic in lume, daca mori nu mai ai nici o sansa de revenire, daca traiesti. poate se schimba ceva.(ai mentionat ca nu vrei sa te sinucizi dar zic doar)
Draga mea, dupa ce ti-am citit cateva din intrebari am ajuns la concluzia ca ai mare nevoie de un psiholog, oare parintii tai nu-si dau seama de asta. Nu e ok sa fi obsedata de moarte, vampiri, demoni sa inventezi violuri doar ca sa fi in centrul atentiei...
Ai putea sa citesti pana mori sau ai putea sa asculti bancuri pana te sufoci de ras.Sau daca vrei sinucidete sarind in fata unei masini sau inecandute intr-un lac in GTA
Otrava:d[usor si fara murdarie]
dar sa nu-ti treaca ganduri necurate prin cap=)
Ce-i cu tine? esti proasta?(scuze ca folososc cuvv asta) cum sa te sinucizi? nu am nick impotriva dar totusi am vazz multe cazuri cu oameni care mor si ei nu vor.si tu ai viata si vrei sa mori? vezi-ti de viata tah si stai cuminte ca pana la urma tot mori.toti murim. te asigur
Unlucky întreabă: