| strengaritzza a întrebat:

Cine imi da multe expresii... Dar nu ce am gasit pe majoritatea situ-rilor. Ceva mai original. Expresii de iubire, prietenie. Ceva frumos. Cine are inspiratie? Dau FUNDA, la cel care imi da cele mai frumoase exemple.

Răspuns Câştigător
| Liberty4 a răspuns:

Un baiat care iubeste cu adevarat o fata, va dori sa schimbe la ea doar numele
Pentru tine şi pentru mine, momentul suprem, bucuria cea mai intensă nu este atunci când mintea noastră domină, ci atunci când ne pierdem minţile, iar noi doi ni le pierdem în acelaşi fel, prin dragoste.

Fură-mi un zâmbet!
Fură-mi un sărut!
Dar lasă-mi inima, mi-ai furat prea mult. ♥

Să iubeşti, să râzi, să râzi din nou. Să asculţi şi să înveţi, să spui te rog şi mulţumesc. Să ai opinii. Să le respecţi pe ale celorlalţi. Să fii sincer. Să fii prieten. Să fii tu însuţi.

Iubirea conduce regii, campul, pamantul, oamenii de pe el si sfintii de deasupra... Pt ca dragostea este Rai, iar Raiul este dragoste!

M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!

- Regret ca esti departe/ si nu te pot vedea/ dar te am mereu aproape/ in inimiora mea!

Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide...

Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga sis a ai incredere ca nu o va face

Eu te iubesc pentru ca tu ai putea iubi orice alta persoana dar totusi ma iubesti pe mine.

| strengaritzza explică (pentru Liberty4):

Ti-am dat FUNDA. Multumesc de tot.

1 răspuns: