Daca ar fi dupa tine: sunt proasta, inutila, nu pot face nimic bine. daca ar fi dupa tine:sunt dificila, greu de impresionat, tot timpul imi schimb parerea.sunt un dezastru intr-o rochie, nu pot aparea la timp, chiar daca asta mi-ar salva viata. Dar daca ar fi dupa el: sunt frumoasa incredibila. el nu ma poate scoate din minte. daca ar fi dupa el: sunt amuzanta, incredibila, tot ce si-a dorit vreodata.Totul este opus, simt ca nu vreau sa-l opresc, deci iubitule spune-mi ce am de pierdut! El e de acord cu mine pentru tot, spre deosebire cu tine. Daca ar fi dupa tine:sunt plictisitoare, capricioasa, nu ma potiduce in nici un loc. Dupa tine: nu sunt buna la glume, sunt fata cu cea mai mica atentie, iar tu esti baiatul care se mandreste de el. Dar dupa el: sunt frumoasa, incredibila, el nu ma poate scoate din cap. Dupa el:sunt amuzanta, irezistibila, tot ce si-a dorit vreodata.Totul este opus, simt ca nu vreau sa-l opresc, deci iubitule spune-mi ce am de pierut! El e de acord cu mine in tot, spre deosebire de tine.Am nevoie sa ma simt apreciata ca si cum nu as fii urata.De ce nu ma poti vedea prin ochii lui?
e rau ca tu ma ametesti. Daca ar fi dupa mine tu esti prost, inutil, nu poti face nimic bine. Dar dupa el:sunt frumoasa, incredibila, el n ma poate scoate din minte.Totul este opus, simt ca nu vreau sa-l opresc! deci iubitule spune-mi ce am de pierdut! El e de acord cu mine pentru tot, spre deosebire de tine. Daca ar fi dupa tine; sunt proasta, inutila, nu pot face nimic bine.Nu am tradus pefect da tot merit premiul nobel :*