| WhiteAnglelDead a întrebat:

Cine imi recomanda si mie niste animeuri mai complexe? prin compleze vreau sa spun, sa fie amuzante, dramatice, sa aiba si actiune, stiti voi animeul perfect. ma rog nu ca exista asa ceva. tongue

Răspuns Câştigător
| ShinyAngel a răspuns:

Dupa mine Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) a fost genial. Si va fi si in continuare deoarece trebuie făcut si un sezon 2. big grin
Anime-ul are 25 de episoade+1 OVA+ niste episoade speciale chibi. Are acțiune, drama, mister, dar si câteva faze amuzante. In plus sunt multe plot twist-uri prin el asa ca e destul de greu sa iti dai seama de ce se va intampla in continuare.
Un alt anime care m-a fascinat a fost Death Note: foarte inteligent, mereu te intrebi ce vor face personajele in continuare si cum vor ieși din anumite situații.
Mie astea mi-au plăcut foarte mult, dar poti sa dai pe MyAnimeList la Top Anime ca sa gasesti mai multe. Enjoy watching them! XD

3 răspunsuri:
| RobbyPh a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inuyasha
Yu Yu Hachusho
Cawboy Bepop
Full Methal Panic!
Full Methal Panic Fumoffu!
Slayers
Full Methal Alchemist
Blue Gender
Read or die
Kiddy Grade
Gravitation
Mew Mew Power
love struck

| T4zu a răspuns:

Salut, uita-te la Naruto si Naruto Shippuden, e un anime OnGoing inceput din 2004 daca stiu eu bine si datorita succesului continua si acum, are tot ce vrei, eu ii dau nota 10. Uita-te si tu, www.animekage.com aici il gasesti in lista din stanga, incepe cu Naruto si dupa ce le vezi toate uita-te la Naruto Shippuden sa aiba sens.