Nu insir niste titluri de filme, insir titlurile filmelor mele preferate JUST MY LUCK, THE NOTEBOOK(nu e comedie dar merita vazut), CAN'T HARDLY WAIT, TOMCATS, THE BREAKFAST CLUB, 13 GOING ON 30, A LOT LIKE LOVE, NOTTING HILL, P. S. I LOVE YOU(warring! te deprima. cel putin pe mine m-a deprimat, dar imi place mesajul, la fel ca la the notebook)
p.s.sa imi spui care ti-a placut daca te vei uita of course
Love me if you dare(jeux d'enfants), into the wild, if only, the pursuit of happyness, peaceful warrior.
Comedii: Sex Drive(2009), American Pie, Ice Age, The Hangover, The Proposal, majoritatea sunt noi
Aventuri:Transformes, Race To witch Mountain, Coraline(animatie), Watchman
Aventuri nu prea stiu, dar pot sa iti recomand cateva comedii:
Mr. Bean`s holiday, Meet the Parents, Meet the Fockers, Mr. Mom, White chicks, Dracula, un mort iubaret, Cangurul Jack, Politist de gradinita.
P. S. Te iubesc. Mama de rezerva. Ghinionista. Twilight. Diavolul se imbraca de la Prada. Vacanta. Ingerii lui Charlie. Garfield 2. Blonde and Blonder. Sexdrive. Mary cea cu vino-ncoa. Fosta mea super gagica. I-am dat de capat? Titanic.
P.S. Te iubesc. Mama de rezerva. Ghinionista. Twilight. Diavolul se imbraca de la Prada. Vacanta. Ingerii lui Charlie. Garfield 2. Blonde and Blonder. Sexdrive. Mary cea cu vino-ncoa. Fosta mea super gagica. I-am dat de capat? Titanic.
Buna, sper sa iti fiu de folos dar sa imi si spui, ok? iti scriu unele filme bune dar in spaniola, ok, tu le traduci pe net. Los padres de el, Los padres de ella, Que te calles, Noche en el museo, La niniera magica, Nueve meses daca au fost pe placu tau iti mai trimit, ok? pupici si vizionare placuta
Comedi foarte tari:X American pie 1, 2, 3, 4, 5, 6 > Damb and Damber >Sex drive este foarte tare > Night at the museum >The mask >Fast and the furios 4 >Scary muvie 1, 2, 3, 4 da nu ma dau in vant dupa ele >Ice aventur 1, 2 >Ms Been > cele mai multe sunt cu jim carry si un film de actiune foarte tare Exit woundus (2003) cu staven segal si cu DMX
Yurisa întreabă: