| Possible a întrebat:

Cine ma ajuta cu niste romane interesante pe care le-as putea citi aceasta vara? De autori romani, dau funda pentru cele mai interesante.

Răspuns Câştigător
| farazambet a răspuns:

Invitatie la vals, scrisoare de dragoste, elevul dima dintr-a saptea de mihail drumes happy

9 răspunsuri:
| JustDeedee a răspuns:

Romanul adolescentului miop de Mircea Eliade. E un gen de jurnal, merita citit, mi-a placut foarte mult happy

| Ladybuug a răspuns:

Cella Serghi - Panza de paianjez. E un roman minunat, si eu acum il citesc ( nu l-am terminat inca ). Te indemn sa-l citesti, e minunat!

| Possible explică (pentru Ladybuug):

Am mare nevoie de rezumatul complet si desfasurat al acustui roman. Daca faci cumva rost de el, te rog imi scrii in privat.

| Ladybuug a răspuns (pentru Possible):

Daca cumva ma incumet sa-ti fac rezumatul romanului dupa ce-l termin te anuntbatting eyelashes

| Ladybuug a răspuns:

Cella Serghi - Panza de paianjen. E un roman minunat, si eu acum il citesc ( nu l-am terminat inca ). Te indemn sa-l citesti, e minunat!

| rüya a răspuns:

"Cismigiu & Comp."- Grigore Băjenaru
"Scrisoare de dragoste", "Invitatie la vals", "Elevul Dima dintr-a saptea"-Mihail Drumes
"Lorelei"-Ionel Teodoreanu
"Iubiri paralele", "Panza de paianjen"-Cella Serghi

| faramatania a răspuns:

Ionel Teodoreanu:La Medeleni şi Uliţa Copilăriei,Lorelei,Turnul Milenei,Să vie Bazarcă,Bal Mascat,Fata din Zlataust,Secretul Anei Florentin, Arca lui Noe, Crăciunul dela Silivestri, Masa Umbrelor, Întoarcerea în timp.

| AnimeAnnDRa a răspuns:

Buna scumpa si mie imi place sa citesc, eu iti recomand SINGUR PE LUME, este foarte frumos

| iamyours95 a răspuns:

Mircea eliade ''maitreyi''.