| DrakoHardy a întrebat:

Cine ma poate ajuta? Aseara am visat o fata in casa imbracata in negru ce avea fata in jos si parul atarnat. In vis nu prea m-am speriat, dar cand ma gandesc la ea ma ia fiorii. Cine imi poate spune ce inseamna? Semn Bun sau Rau. Fiti seriosi acum. Dau Funda! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| xClementine a răspuns:

Http://www.techdigest.tv/the-ring.jpg Ceva de genul asta? ...Si eu am avut cosmaruri cand am urmarit 'The Ring' dar eu zic ca nu e ceva de care ar trebui sa te ingrijorezi.Cred ca a fost un simplu cosmar.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa cum te cheama, de ce tie frica? e mama ta.marefer la primele 4 litere.

| gabytza387 a răspuns:

Semn rau... dar cand mai visezi asa ceva du-te la geam dim cand te trezesti sa nu ti mai amintejti de vis adc o sa vrei sa ti amintejti sti ca ai visat ceva urat darnumai sti ce sincer mi s a intamplatwinking

| Zenithf a răspuns:

Ce filme ai vazut in ultima vreme?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vise.ro

| Mus1k a răspuns:

Acum o serie de intrebari : Filmele care le ai vazut in ultimele 3 zile
: Daca ti a murit vreo ruda, prieten(a) de curand, un / o coleg(a) de clasa sau ceva.
E de rau. Daca visezi ca cineva moare e de bine. Adica atunci ii moare moartea cum ar veni. Nu stiu cum sa iti spun mai detaliat. happy/ DAR in cazul tau e cam RAU. Fa asa cum a spus si colega ta de TPU,, gabytza,, Sau fa o baie in apa usor fierbinte si fa ca si un curs de yoga dar in cada. si nu te gandi la nimic. speram cu totii sa iti revii. funda?

| DrakoHardy explică:

Multumesc Sheisohigh sa stii ca pe aia am visat-o. Am mai avut experiente neplacute. Ma uitam la un videoclip si nici nu stiam ca ea apare si a aparut si a tipat. In fine mersi.