| UnicornsAreLove a întrebat:

Cine ma poate invata mai multe despre naruto daca stiu mai multe sunt pregatita sa invat pe altii ca ma pricep dar vreau sa stiu mai multe lasati-mi idul please.Multumesc

Răspuns Câştigător
| Rukia a răspuns:

De fapt tatal lui Naruto se numeste Minato Namikaze, iar Yondaime inseamna al patruela hokage tradus din japoneza si Naruto a fost numit Uzumaki deoarece Minato stia ca daca ceilalti afla ca Naruto este fiul lui atunci viata lui Naruto va fi in pericol si de aceea a fost numit Uzumaki dupa mama lui Naruto, Kushina Uzumaki care a ramas ultima supravietuitoare din clanul Uzumaki care era de marimea Konohai si dupa ce acest clan a fost distrus, ea a fost transferata in Konoha si la intilnit pe Minato.

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Mda, am raspuns la intrebarea asta doar ca sa ai un raspuns!

| UnicornsAreLove explică:

Omule am vazut si seria Shippuuden am spus mai multe

| Rukia a răspuns:

Iti multumesc pentru apreciere!winking

| Duster a răspuns:

As lasa id, dar, nu o lua personal, mi-e frica sa nul dai la toti, asa, ca o sa te invat despre naruto aici, pe TPU. Da, presupun ca ai vazut doar episoadele, difuzate pe vekiul Jetix, in prezent disney chanel, acolo au fost doar vreo 100 de episoade parca, asa tin minte, eu le iau de pe net.Deci,sunt cam vreo 1314 de episoade parca.Il sti pe al 4-lea hokaghe, numele lui era Iondaime Uzumaki, asa e Uzumaki, era tatal lui Naruto.Si crezi ca e mort? Nu e mort, este in clanul Akatzuki, deghizat, sub numele de Pain.Sasucke,vazand cat de puternic devine Naruto, se hotaraste sa i se alature lui Orichimaru pentru a deveni mai puternic, si sa isi atinga scopul, si acela de a fi cel mai bun, si de al invinge pe fratele sau mai mare Itchi, care i-a ucis parintzii.Naruto devine Ucenicul lui Jiraya, iar Sackura, incepe sa invetze de la tsunade tehnici de vindecare, pentru a deveni, ninja medical.Shicamaru,este promovat, Rock Lee, se intoarce, dupa ce a suportat o operatie extrem de periculoasa, in cadrul careia putea sa mora, efectuata de tzunade, Lee se intoarce in lupta.Se strang legaturile dintr Nruto si ttoti ceilalti colegi ai lui, devenind ca o mare echipa. Sper ca voi primi fundita la cat am scris aici. Dar sper ca ti-am fost si de ajutor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Duster ce ai zis tu este cea mai mare aberatie posibila... pain nu este tatal lui naruto lool tatal lui naruto a murit cand la sigilat pe kiuby. Pain din cate stiu eu este liderul akatsuki