1.Doar pentru ca se cheama "pestera " si contine intamplator cuvantul "peste " nu inseamna ca pestii trebuie sa locuiasca acolo.
2.Dar daca te masturbezi inseamna ca faci dragoste cu tine?
3.Vapoarele nu se scufunda cand ploua, pentru ca sunt dotate cu sisteme de evacuarea apei.
sau mai bine cauta legea lui arhime pe google .
4. Poate ca mancarea de pisici are aroma de soarece. Nu vei afla, pana cand nu vei manca un soarece.
5.Calailor in general le e rusine de ceea ce fac, sa mai caute si prin cosul de gunoi, ar fi deja insuportabil pentru ei. prin urmare, cumpara de fiecare data seringi noi.
6.Stele
7.Se presupune ca omul a evoluatdoar dintr-un anumit tip de maimute. poate ca acel tip de maimuta nu mai exista pe pamant, si au mai ramas celelalte(cimpanzeu, urangutan, gorila, pavian etc)
8.Intunericul nu are viteza, caci nu se deplaseaza. El este opusul luminii.
9. Poate are inventar, sau poate ere nevoie la baie .
10.Pentru ca ei spera sa se prabuseasca in apa intotdeauna.
Ciao!
1.Daca intr-o pestera instalezi un acvariu, atunci vor fi si pesti.
2.Nu.Aveti acelasi chip dar nu sunteri aceeasi persoana.
3.Pentru ca plutesc.
4.Pentru ca pisiciile nu mananca soarecii doar in situatii de urgente, in rest ii prefera pentru jucat.
5.Pentru ca asa zice legea.Da-l in judecata pe Basescu.
6.Tu ce vezi cand te lovesti cap in cap cu altcineva?
7. Poate ca omul a fost creat de D-zeu.Depinde de tine cu ce teorie esti de acord:cu cea biologica sau cea religioasa.
8.Cu viteza luminii.
9.Pentru ca mai exista si concedii, inventar, etc.Sau pentru ca magazinul a dat faliment.
10.
Am si eu o intrebare pentru tine: Te vrei amuzant/a?
Nu e neaparat ceva amuzant . depinde din ce pozitie vezi tu umorul
din cate observ il vezi din unghiul opus
Da... interesante intrebari, cred ca astea sunt dileme de-ale tale dar sa stii ca sunt bune bravo...
Davyduchiha2001 întreabă: