| AnneXp a întrebat:

Cine se joaca Farmerama? Imi puteti spune si mie cum pot vizita fermele altor oameni? dau funda primului care raspundebig grin

Răspuns Câştigător
| Dede_4091 a răspuns:

Poi...eu asa procedez:
Ai vazut linia aceea portocalie de sus?
Acolo unde scrie News... dai click si scrie top 5 agricultori...si acolo la Puncte de experienta vezi utilizatorii!
Si nu stiu dar in fiecare saptamana iti apare cate 5 agricultori noi!
In speranta ca ti-am putut fi de folos, Deea! fundita?

12 răspunsuri:
| Dede_4091 a răspuns:

Buna, trebuie sa dai pe undeva la vizitari...(colegul meu se joaca jocul asta si am vazut la el)
acolo arata niste casute si dadeai click pe ferma...
Funda?:*

| steffyboy a răspuns:

Dai add steffyboy pe farmeramabig grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

cum pot sa schimb gologanii in amude?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum pot sa transform mamudele in gologani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acolo unde scrie News... dai click si scrie top 5 agricultori...si acolo la Puncte de experienta vezi utilizatorii! dar stie cineva cum se curata pajistea salbatica?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa vezi fermele altor agricultori daca te uiti in ziarul farmerama ori bagi alt cont

| Anonymous485 a răspuns:

Buna,ferma altor jucatori,o poti vedea foarte simplu,dai sus in stanga la News,acolo iti arata prima ferma,apesi pe ferma aceia care ti-o arata langa aparatul foto,dupa ce ai apasat,iti apare ferma aceia in cadrul mare,acolo si poti vota alte ferme,na,si dai la Ferma Aleatorie,si iti apare alta ferma,si tot asa,deci : click News,iti apare o ferma langa aparatul foto,dai in mijlocul fermei,si mai departe click ferma aleatorie, daca nu te descurci, da-i add pe Y@M la id-ul : fac_frauda

Buna,gologanii nu ii poti transforma in Mamudele,Mamudelele le poti transforma in Gologani, intrand in banca, banca se afla in oras happy

Buna,Pajistea Salbatica o poti schimba,facadu-ti prieteni, cu ca-ti mai multi prieteni ai, cu atat mai repede se curata Pasjistea Salbatica.

| nastaseciprian a răspuns:

Primeşti: 300 Mamudele pe SMS pentru doar 1,20 €!

Trimite doar: BIG 6230234

la numărul: 7465

| alexx24 a răspuns:

Rocsy04