In prima zi de scoala,invatatoarea ii intreaba pe copii,pe rand, cum ii cheama.
-Tu,copile,cum te numesti?zice ea lui Bula.
-Nu stiu spune acesta.
-Maine sa imi spui numele.
Acasa,mama lui facea clatite.Bula o intreaba cum se numeste el.Atunci,o pata ii sare pe san.
-Sanii mei!spune ea.
A doua zi,la scoala,Bula zice ca il cheama "Sanii Mei".
In pausa,copii nu vroiau sa se joace cu el.Invatatoarea le spune:
-Copii,jucati-va cu Sanii Mei!
Atunci,copii au sarit pe ea.
Draga Mos Craciun! Vreau si eu un calculator si o ciocolata.Pentru ca stiu ca nu imi poti trimite un calculator te rog sa imi trimiti o ciocolata.Baiatul trimite scrisoarea uitand sa puna timbru.La posta o doamna deschide scrisoarea si impresionata le spune si colegelor, care pun mana de la mana si ii iau baiatului un calculator.A doua zi copilul iar trimite o scrisoare in care scria asaraga Mos Craciun! Stiu ca mi-ai trimis si o ciocolata dar curvele alea de la posta mi-ai mancat-o. Bula si cu tasu mergeau pe strada.La un momendat bula vede o vaca:Tata, tata uite un bou.NU bula aia e o vaca.Mai merg ce mai merg si vede un bou. Tata, tata uite un taur.Nu bula.Hai sa iti explic cand un taur merge pe langa o vaca el simte ceva pentru vaca ar atunci cand un bou trece pe langa o vaca nu simte nimica. Dupa 2 minute trec doua fete in fusta mini. Tata ai simtit ceva? Nu.Esti un bou.Bula si cu Bunica merg pe strada.Bunico bunico uite o suta de mii.Bula ce e pe jos pe jos ramane.Bunico bunico uite un milion.Bula ce e pe jos pe jos ramane. Dupa cateva minute bunica, se impiedica si cade. Bula ajutama.NU bunico ce e pe jos pe jos ramane... sper sa iti placa:X
Merge bula la masa si iispune: mama vino ca tata s.a spanzurat in garaj, merge masa in garaj si nu era nimeni, face bula: gluma d 1 apil, s.a spanzurat in pod
Yurisa întreabă: