"Bună dimineaţa la Moş Ajun!
Am venit şi noi odată
la un an cu sănătate
şi la anul să venim
sănătoşi să vă găsim!
Ne daţi, ne daţi, ori nu ne daţi!"
Foaie verde portocală,
noi suntem copii de şcoală
şi-am venit să colindăm
pe la case să urăm!
Ne daţi, ne daţi, ori nu ne daţi!"
"Foaie verde portocală, noi suntem copii de şcoală, şi-am venit să colindăm, pe la case să umblăm, Buuună dimineaaaţa la Moş Ajun că poimâine-i Moş Crăciun!"
Cantecu este,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, foaie verde portocala noi suntem copi de scoala am venit sa colindam pe la casae sa uram buna dimineata mos ajun draga domnisoara esti putin afara de ce nu vrei sa iesi sa ne multumesti,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, asa e la scoala la mine foaie verde portocala dar nu uitati ca sunt mic si voinic in clasa 1?
Foaie verde portocala noi suntem copii ed scoala si am venit sa colindam pe la case sa uram buna dimiineaaaaaaata la mos ajun ne dati ne dati ori nu ne dati anul ce vine cu bucurie sa va dea domnul tot ce doriti la anul si la muti ani"!
Foaie verde portocala
noi suntem copii de scoala
si-am venit sa colindam
pe la case sa uram!
bUNA DIMINEATA LA MOS AJUN!
Foaie verde portocala noi suntem copii de scoala siam plecat sa colindam pe la case sa uram la anul si la multi ani
Foaie verde portocală noi suntem copii de școală și am venit să colindăm pe la case să urăm bună dimineața la moș ajun
Am venit și noi odata la un an cu sănătate steaua domnului să ne ajute la covrigi şi la nuci multe bună dimineața la moș ajun ne dați ori nu ne dați, ne dați ori nu ne dați, ne dați, ne dați, ne dați
(fasole cu cârnați)
Foaie verde portocala noi suntem copii de scoala sia-m venit sa colindam pe la case sa strigam "buna dimineata la mos ajun ca pai maine e craciun
RasnoveanuEcaterina întreabă:
dana_7058 întreabă:
Yurisa întreabă: