Buna Danut! Am si eu tot 10 ani! Pai varsta de 10 ani nu e pentru. a te cupla ci pentru. ati trai copilaria dar daca aceasta este intrebarea ta...o sa raspund
Pai... uitate pe,,furis''(te prefaci ca te uiti pe furis la ea dar totusi sa te vada ca sa isi dea seama ca o placi)Daca e in clasa cu tine,cand are nevoie de o rezerva,creion, pic, radiera etc.sari tu in ajutor si ii dai lucrul care-l vrea incearca sa stai cat mai mult pe langa ea
Succes!
Nu crezi ca esti cam mic pentru asa ceva? Cand eram de varsta ta, eu nu ma gandeam niciodata la chestii d-astea.
Aaa dar zici in vacanta de vara atunci nu baga de seama chestia cu rezerva si cu astea in schimbul acestei replici iti zic sa faci asaaca o intalnesti si ii cade cheia, posetuta(sa zicem asa)etc. sari mereu in ajutor.ok?
Aiii de capu meuu
Tu stii macar cum se pupa o fata?
Ce sti despre o relatie?
Crezi ca daca ii ridici un pix se indragosteste?
Cand eram eu ca tine ma mai jucam in chiloti in nisip si tu deja iti faci o "prietena" daca tanjesti dupa iubire mai asteapt-o. De abia ai par pe... DIN CLASA 8 SE FAC IUBITE!
De ce nu ai intrebat: salut TPU, vreau prietena in tg jiu, varsta x... te mai si descrii; care se ofera...
Tampeni si tampeni un prieten de-al meu are iubita dela varsta de 8 ani si iesi la intalniri asa ca n-am chef de raspunsuri proaste
Sai fie de bine daca are prietena ca inseamna ca o avut pofte. DIN CLASA 8 SE FAC IUBITE! As vrea sa-l vad cum o saruta sa vad cate scarboseni ii lasa pe gura + sunteti mici ce naiba au copii din ziua de azi?
Si eu am 10 ani si am avut 3 iubite ce va mirati asa mai lasati baiatu in pace sa se cupleze cu cine vrea
sebysebycr7 întreabă:
Yurisa întreabă: