Motherlode - 50. 000 $
kaching - 1. 000 $
TwinzR2Cute - familia ta va avea gemeni
aging on sau off - personajul tau nu va imbatrini niciodata
boolProp TestingCheatsEnabled true (pentru sims 2)
TestingCheatsEnabled true (pentru sims 3)
ultimele doua coduri : apesi pe SHIFT si pe posta de linga casa ta (dupa ce-l scrii in casuta de mai sus) si acolo sunt mai mult optiuni: sa-ti schimbi serviciul sau functia, sa te faci vrajitor, vampir etc.
aceste coduri trebuie sa le scrii in casuta de sus. ca sa o deschizi trebuie sa apesi CTRL+ SHIFT+C toate odata
cred ca e destul de clar
Salut,
poti cauta pe internet coduri.Eu nu stiu prea multe si asa ca ti le zic pe cele pe care eu le stiu:
1. Kaching- 1. 000 dolari
2.Motherlode-50.000 dolari
3.Maxmotives- iti face toate nevoile la maxmium. De ex. daca mergi in vacanta si vrei sa faci acele insigne ( sa faci multee) trebuie ca sim-ul tau sa fie fericit(adica sa aiba toate acele liniute verzi). Acest cod face treaba in locul tau. Il poti folosi si in mod normal nu numai la excursii.
Fundita?
Motherlode - 50. 000 $
kaching - 1. 000 $
TwinzR2Cute - familia ta va avea gemeni
aging on sau off - personajul tau nu va imbatrini niciodata
boolProp TestingCheatsEnabled true (pentru sims 2)
TestingCheatsEnabled true (pentru sims 3)
ultimele doua coduri : apesi pe SHIFT si pe posta de linga casa ta (dupa ce-l scrii in casuta de mai sus) si acolo sunt mai mult optiuni: sa-ti schimbi serviciul sau functia, sa te faci vrajitor, vampir etc.
aceste coduri trebuie sa le scrii in casuta de sus. ca sa o deschizi trebuie sa apesi CTRL+ SHIFT+C toate odata
cred ca sunt destule
CrishAici întreabă: