| AlinaOneDirection a întrebat:

Cine stie coduri pentru flow sa-mi-le spuna:
Dar sa nu imi de-a linkuri ci sa imi de-a codurile exacte va rog:

Răspuns Câştigător
| ioana0714 a răspuns:

Flow, pe ourWorld, nu?
Nu cred ca exista coduri.Se pot face prin jocuri. Te joci. iar flow creste. Poti face misiuni, de exemplu la Azia, care se afla la "The Pier". Si premiul va fi 1 flow, 2. 3. Cel mai bine le poti face prin jocuri.si daca ai nevoie de codul din aceasta saptamana pentru gems este acesta : 501C-B8AB-60B3-EAA1...

10 răspunsuri:
| hugo a răspuns:

Cu siguranta muti vor privii postarea ta si or sa se intrebe "wtf is flow?" ca si mine...So? wtf is flow?

| AlinaOneDirection explică:

Flow este ceva dintr-un joc numit our world dac vrei jocate pe www.ourworld.com

| AlinaOneDirection explică:

Nu-ti da 10 flow iti da pana la 50 flow

| dya22100 a răspuns:

Pai scrii in locul ala unde scrii ce vb scrii prima oara
test-mode 42 dupa asta skri cryptobiologist cu placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va inselatzi... Exista! Acolo unde dai sa scrii, bagi test-mode 42 dupa care dai enter si apoi scrii cryptobiologist si iti da 10 flowtongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrii la bara unde vrei a vorbesti cu cine test-mode 42 apoi cryptobiologist daca nu iti da prima ata mai incerci pana iti da mie mi-a dat prima data 18 flow iar a doua oara 20 tongue :X si daca vrei am cod sh pentru gems 10 gems luna iulie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah normal ca exista acolo jos la chat unde vb cu altii scrii: test-mode 42 apoi dai enter si crii cryptobiologist sper ca ti-am fost de ajutor pe mine ma cheama in ow EM0 B0Y

| XxKIRAxX a răspuns:

Ba exista coduri de flow unde vorbiti cu cineva bagati 'test-mode 42' si apoi bagati tot acolo 'cribolisting'

| laura2 a răspuns:

Dg

| badeavalentin a răspuns:

Test-mode 42 dai enter dupa aia scrii cryptobiologist