Bună.
Ai trei posibilități: contact@tpu.ro, pe privat Ralucăi (adminul site-ului) sau clic pe CONTACT din pagina ta și urmezi pașii.
Pa, pa.
Trebuie sa-i trimiti un mesaj privat cu ce vrei administratorului site-ului prin intermediul obtiunii "Contact", in coltul din dreapta de sus al site-ului.
Trimite un mesaj acolo sus în colţ la contact si spune'le că vrei să ţi se şteargă contul
Te-ai plictisit de noi si vrei sa ne parasesti, tocmai acum cand TPU ocupa primul loc intre site-urile de socializare?
Eu zic sa nu mai intri pe TPU o vreme si sa vezi ca ti se va face dor de noi, asa ca lasa contul deschis pentru ca, "nu-ti cere de mancare si nici nu trebuie sa platesti ceva bani ca sa fii pe aceste site".
Eu iti doresc multa sanatate si cred ca este pacat este sa pierzi ocazia de a avea prietenii virtuali si pe acest site, pentru ca poti oricand sa apelezi la ei, daca ai ceva probleme ori nelamuriri.
I-a legatura cu adminul site-ului si zii sa iti stearga contul.
Dar de ce vrei sa pleci dintre noi?
Poi imi trimiti Ralucai un mesaj ca vrei sa stergi contul si ea se scupa de restul
Ii trimiti un mesaj Ralucai, adminului, aici : http://www.TPU.ro/contact si ii spui sa iti stearga contul.