| DelyaGabryella a întrebat:

Cine stie cum pot face bani pe imvu cat mai multi dar in acelasi timp sa fie si usor dati-mi cat mai multe sugestii... va voi da tuturor FUNDE

Răspuns Câştigător
| Anko0tsa a răspuns:

Hey`
Sunt mai multe modalitati pentru a face credit pe imvu:
1. Dupa ce ai intrat pe imvu dai click pe chat now si faci tutorialul[iti da 1500 de credite si merge doar o singura data]
2. intri p imvu.com dai la credits apoi la earn credits. dai la invite and refer people apoi invite by email iar unde iti scrie Your friend's email address pui o adresa de email e mai usor cu yopmail iar la Your friend's first name poti pune inca o data emailu.vei primi un email cu YES si NO dai clik pe YES si ti se deskide o fereastra o inchizi apoi mai dai odata pe YES si faci contul.Iti va aparea la friends si pentru a optine 1500 de credite rogi un prieten/o prietena sa intre pe contul facut de tine si sa te invite in 5 chaturi fara sa iasa din chaturi.In cateva minute poti obtine 1500 credite.
3.Dowlandezi tolbarul si vei primii 1000 de credite prima data apoi 300 de credite pe luna.
4.Iti verifici emailu vei primi 500 de credite
5. Dai review la produse daca ai peste 18 ani la accont si primesti pana la 2500 credite/zi.
6.Iti faci cont pe myyearbook.
7.Iti faci un catel si la fiecare 2 ore te poti juca cu el si iti da pana la 19 credite la 2 ore.
8.Tot la earn credits iti apare like imvu si primesti 500 de credite merge o singura data.

Sper ca te-am ajutat.Sarbatori Fericite!

funditasmug:X

4 răspunsuri:
| DelyaGabryella explică:

Ma gasiti pe contul DelyaSweetHeart28 va rog sa imi explicati amanuntit pentru a primi funde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fta daca vrei te inv eu cu invitatzi. m-am inv razvan:X:X:X:X:X:angrynu fratetu. eii ma rogwinking )

| Bia_8296 a răspuns:

1. tourialu iti da numai 1000
2. trebuie sa ai deja mailu confirmat tongue

| DelyaGabryella explică:

Va multumesc tuturor dar mai astept si alte raspunsuribatting eyelashes

Întrebări similare