Ii faci curte! Complimenteaza-l, lauda-l, cauta-i prezenta si fa-te vazuta de el, scrie-i biletele, ia-l de mana, mangaie-l pe obraz, cauta-i privirea cand sunteti mai la distanta... Dar sper ca si tu simti ceva fata de el, ca altfel ceea ce ti-am scris eu se numeste "seductie". Adica nu-l lasi balta dupa ce se indragosteste de tine!
Nu cred ca poti sa faci pe cineva sa se indragosteasca asa usor, trebuie sa fie ceva de la sine. Conteaza mult sa fii tu insusi, trebuie sa te comporti normal asa cum te-ai comporta si cu altcineva, iar daca ii sa se indragosteasca se va intampla si fara sa faci pe dura sau sa ii devii cea mai dulce.
Cum au spus si ceilalti, cam imposibil.Nu poti impune cuiva sa faca ceva ce nu isi doreste, daca te place da, ar fi o posibilitate, adica una super mare. Tu vorbeste cu el, si incearca incetul cu incetul sa afli daca te place. Daca el este interesat sa vorbeasca cu tine, atunci ai facut primul pas.Succes
Nu poti.Este imposibil sa faci pe cineva sa te iubeasca.Inima lui este cea care decide, nu tu.
Fi cat mai sincera, si incearca sa fi TU. Cu cat ai o personalitate mai aparte, cu atat va fi mai usor sa te observe, si sa devina interesat de tine. Si cel mai important: nu te juca cu el mai mult decat trebuie!