La un moment dat cel care a pus intrebarea trebuie sa aleaga un raspuns castigator, iar raspunsul castigator primeste o funda cu un 1 pe ea.
Funda desemnează răspunsul câştigător. La o întrebare pusă de tine o să primeşti mai multe răspunsuri şi în dreptul fiecăruia o să fie câte o fundă. Alegi răspunsul care ţi se pare că este mai bun şi folositor ţie şi dai clic pe funda din dreapta acestuia şi apoi confirmi din ferestruica ce-ţi apare. Programul TPU va muta acest răspuns pe primul loc, imediat sub fereastra pentru răspunsuri(indiferent al câtelea răspuns a fost) şi fundele vor dispare de la celelalte răspunsuri. Poţi acorda o singură fundă la o întrebare, aşa că nu trebuie să te grăbeşti să dai funda, aşteaptă 2-3 zile după ce ai pus întrebarea. Pentru edificarea ta cu regulile de pe TPU poţi citi răspunsurile la ÎNTREBĂRI FRECVENTE! Numai bine!
Fundita este un fel de premiu pentru cel care te-a ajutat! Se afla in dreptul fiecarui raspuns! Apesi pe ea si ai dat-o!
Cand cineva spune ca da fundita inseamna ca premiaza raspunsul care l-a ajutat cel mai mult la o anumita problema. Ca sa dai funda trebuie sa intri pe intrebarea pe care ai pus-o si sa alegi un rasp care te-a ajutat si pui mausul deasupra chenarului mic si rosu unde scrie! Raporteaza, acolo ar trebui sa iti apara cand pui mausul o fundita gri care dispare cand muti mausul. daca nu iti apare asa cum ti-am zis dai inapoi si apoi intri iar si atunci ar trebui sa iti apara. Si ca sa dai fundita dai click pe fundita gri de care ti-am zis mai sus. Sper ca am zis sa se inteleaga.
Pai cand zice un copil sau asa ceva,, funda sau fundita'' deci te uiti la raspunsul la intrebarea care ai adresat-o, iar langa, e o fundita si apesi acolo si gata. Sper ca ti-am fost de folos
Cand cineva iti da un rasp la intrebare, in dreapta intrebarii apare un fel de fundita, si daca rasp ti se pare corect apesi pe ea si dai funda rasp.