| eu_8219 a întrebat:

Cine stie cum se da fundite sa publice raspunsul! PLZ Mereu aud cuvantul fundita si nu stiu ce inseamna!

Răspuns Câştigător
| ProxyDiamond a răspuns:

La un moment dat cel care a pus intrebarea trebuie sa aleaga un raspuns castigator, iar raspunsul castigator primeste o funda cu un 1 pe ea.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Funda desemnează răspunsul câştigător. La o întrebare pusă de tine o să primeşti mai multe răspunsuri şi în dreptul fiecăruia o să fie câte o fundă. Alegi răspunsul care ţi se pare că este mai bun şi folositor ţie şi dai clic pe funda din dreapta acestuia şi apoi confirmi din ferestruica ce-ţi apare. Programul TPU va muta acest răspuns pe primul loc, imediat sub fereastra pentru răspunsuri(indiferent al câtelea răspuns a fost) şi fundele vor dispare de la celelalte răspunsuri. Poţi acorda o singură fundă la o întrebare, aşa că nu trebuie să te grăbeşti să dai funda, aşteaptă 2-3 zile după ce ai pus întrebarea. Pentru edificarea ta cu regulile de pe TPU poţi citi răspunsurile la ÎNTREBĂRI FRECVENTE! Numai bine!

| Karinakari99 a răspuns:

Fundita este un fel de premiu pentru cel care te-a ajutat! Se afla in dreptul fiecarui raspuns! Apesi pe ea si ai dat-o!

| Noctzia a răspuns:

Cand cineva spune ca da fundita inseamna ca premiaza raspunsul care l-a ajutat cel mai mult la o anumita problema. Ca sa dai funda trebuie sa intri pe intrebarea pe care ai pus-o si sa alegi un rasp care te-a ajutat si pui mausul deasupra chenarului mic si rosu unde scrie! Raporteaza, acolo ar trebui sa iti apara cand pui mausul o fundita gri care dispare cand muti mausul. daca nu iti apare asa cum ti-am zis dai inapoi si apoi intri iar si atunci ar trebui sa iti apara. Si ca sa dai fundita dai click pe fundita gri de care ti-am zis mai sus. Sper ca am zis sa se inteleaga.

| siminik54321 a răspuns:

Pai cand zice un copil sau asa ceva,, funda sau fundita'' deci te uiti la raspunsul la intrebarea care ai adresat-o, iar langa, e o fundita si apesi acolo si gata. Sper ca ti-am fost de folos

| crisbella a răspuns:

Cand cineva iti da un rasp la intrebare, in dreapta intrebarii apare un fel de fundita, si daca rasp ti se pare corect apesi pe ea si dai funda rasp.