| Aliiiii a întrebat:

CIne stie cum se face sa apara notificarile, like'urile altora deasupra la chat`ul de pe facebook... mie nu mi s-a schimbat km e la majoritatea...[funda]

Răspuns Câştigător
| guzanu92 a răspuns:

Se va activa automatic, trebuie doar sa astepti. Nu exista o modalitate pentru a activa noul chat in mod "manual"...
Totusi nu iti sfatuiesc toata aceasta nerabdare, e naspa rau chat'ul... Iti ia mult timp pana sa te obisnuiesti.
Sper ca am fost de ajutor. ^_^

| Aliiiii explică (pentru guzanu92):

Dar nu chat'ul ci deaspupra la chat apare cine o dat like la nu stiu cine, cine a comentat poza la nu stiu cine cine a distribuit nu stiu ce...nu chat'ul nou

| guzanu92 a răspuns (pentru Aliiiii):

Pai ala e chatul nou, e impartit in doua: deasupra ai actualizarea activitatii prietenilor tai si dedesubt poti sa chatezi. Si eu il am asa si ma iau toti dracii ca ma enerveaza. straight face

| Aliiiii explică (pentru guzanu92):

Eu il vreau asa! si nu stiu de ce la mine nu s-a schimbat sau daca pot sa-l schimb cumva sad

| guzanu92 a răspuns (pentru Aliiiii):

Nu, trebuie doar sa astepti... Nu exista o alta modalitate, m-am interesat si eu. happy Pe facebook cum te numesti?batting eyelashes

5 răspunsuri:
| adda_7374 a răspuns:

Nu trebuie sa astepti nimic, trebuie sa ai cel putin 100 de prieteni si se activeaza automat. Iti apare sagetica in locul unde te anunta ziua de nastere a cuiva, o deschizi dand un simplu click pe ea si iti apare apoi lista cu activitatile prietenilor.