| Kidooooo a întrebat:

Cine stie daca se mai poate saa-mi adaug o persoana in lista de prieteni caruia i-am dat ignore...
cel mmai bun raspuns funda promit

Răspuns Câştigător
| MindFreak a răspuns:

Dai click pe Messenger>Preferences sau apesi direct Ctrl+Shift+P. Selectezi Ignore list, dai remove id-ului caruia i-ai dat ignore, iar dupa ii dai add normal pe messenger, ca si cum ai baga un id nou.
Sper ca la messenger te-ai referit, pe TPU poti scoate si baga prieteni cand vrei.

9 răspunsuri:
| Bybanu a răspuns:

Da normal, il scoti de la ignore si ii dai add respectivului idbig grin

| Lala20 a răspuns:

Il poti, dar mai intai trebuie sa il scoti din ignore! Mergi in preferences-ignore list, dai pe numele persoanei si apoi Delete sau ceva de genul. Funda?

| pure9 a răspuns:

Da poti. inta pe messenger si apoi dai pe Preference -> Ignore List ->memoreaza sau scrie id pe care vrei sa-l adaugi din nou -> alege persoana pe care ai ignorat-o si dai remove.-> adaugo la loc in lista ta.happy

| addyy17 a răspuns:

Pai foarte simplu, dai sus la messenger >preference>ingnore>dai click pe ea si add... fundabig grin

| Dubbs a răspuns:

Nu sunt sigura dar poti incerca.nu stiu daca voi primi funda pe acest raspuns dar macar stiu ca am incercat sa te ajut.

| PCDemon a răspuns:

Presupun ca e vorba de Yahoo Messenger.

Deschide Yahoo Messenger, click pe Messenger si apoi Preferences, te duci la Ignore List si selectezi persoana care ai ignorat-o, dupa ce ai selectat-o, dai-i remove.
Dupaia o poti adauga in lista inapoi.

| Georgyana_7314 a răspuns:

Pai la id tau dai sus la unde scrie messenger la preferences si este o lista in care scrie si preferences dai acolo si ace persoana iti va aprea da clik pe ea si dai remove sper ca te-am ajutat...

| Georgyana_7314 a răspuns:

Scz unde scrie era de la preferences la ignore list...

| andreea_6500 a răspuns:

Da mai poti intri pe mess dai sus la messenger apoi preferences apoi ignore list dai click pe id persoanei respective si dai remove apoi aply apoi ok si bagi iar id in lista... fundaaday dreaming?