| kevin1399 a întrebat:

Cine stie de ce nu merge barn buddy pe hi5? Cine imi da raspunsul cel mai clar primeste funda!

Răspuns Câştigător
| R9kitty a răspuns:

Nici mie nu imi merge, probabil pentru ca multi oameni se joaca pe el, sau cei de la joc fac schimbari. Sper sa revina la normal Bye:*

9 răspunsuri:
| nellyneliana a răspuns:

Se lucreaza a joc pentru imbunatatirea lui cica...asa mi s-a spus si mie.Pentru cateva zile va merge mai greu sau deloc.

| pacalici a răspuns:

Merge dar trebuie sa mai intri odata an el si merge ca asa mi0a facut si mie

| Mihaelaa98 a răspuns:

Astepta cateva zile si o sati mearga mi s-a intamplat si mie asa si nu am mai intrat pe el de vreo 3 zile si apoi dintr-o data a mers oh go on e o chestie de la ei iti spun o sa se repare oh go on

| Gandacelu a răspuns:

Nici mie nu imi merge... poate ori sunt prea multi playeri pe el, ori se fac modificari la joc sau site sau poate fi doar un bug happy

| ingeras_5045 a răspuns:

Intra acum sa vezi ca merge, uneori nu merge deoarece este servarul prea incarcat... funda plz?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca nu merge din cauza unor probleme tehnice ca nici mie nu mai merge si imi apar clipuri amuzanterolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor si nu imi convine ca trebuie sa hranesc cainele si sa un plantele plz daca gasiti vreo informatie olz anuntati ma cu un post la comentariu la hi5 adresa e laur_cocos asta e si a de mess daca vreti contactati-ma sa va dau add plz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu imi merge

| Cristynutza_9028 a răspuns:

Am nivelul130 si uneori ferma nu imi megre, problema fiind urmatoarea:modificarea si introducerea obiectelor noi sau a animalelor sau chiar a florilor cu editie limitata, intr-un cuvant inoiri si schimbari.Aceasta este problema pentr care Barn Buddy nu functioneaza uneori.

| andre3a a răspuns:

Nici mie nu-mi merge... x(...

Întrebări similare