| marinteodora a întrebat:

Cine stie jocuri de batit din palme cum ar fi:tarzan se bate-n jungla cu tigrii si cu leii so apere pe cita si pe copii ei(se bate 1 data din palme la tine si odata la partener)o fi portoportoporto o fi calacalacala o fi porto o fi cala o fi por-to-ca-la(se bate cu mana la partener opusa). Va rog mult pentru surioara mea ca vrea si ea
FUNDA SI MULTE VOTURI

Răspuns Câştigător
| MaaDdAa a răspuns:

La bunica`n frigider: la bunica`n frigider se dansa un dans modern, stangu` stangu`, dreptu` dreptu`[si aici se sare pe piciorul respectiv] fata`n fata[sariti in ambele picioare cu fata una la cealalta] spate`n spate[la fel...doar ca e cu spatele] cracanat[si cracanati picioarele] incrucisat[incrucisati picioarele] stai pe loc si nemiscat![si cine se misca prima pierdewinking]

3 răspunsuri:
| NoNaamexD a răspuns:

Rempopmpi: tu tii mana stanga cu palma in sus si mana dreapta cu palma in jos doar ca dreapta o tii deasupre maini stangisi partenerul tau invers apoi la bateti asa. Melodie :Rempompi,poleri,polereasca,rempompi,rempompa,anacadema,sulfamida, anacadema, bum bum bum (la bum bum bum bateti mainele normal) happy

| gtryghgg445664 a răspuns:

Eu stiu asa:
Tarzan se lupta cu tigrii si cu lei s-o apere pe zana si pe copii ei,
Dacă-i A,
Dacă-i Be,
Dacă-i A, Be, Ce

| gtryghgg445664 a răspuns:

Eu stiu asa:
Tarzan se lupta cu tigrii si cu lei s-o apere pe zana si pe copii ei,
Daca-i A,
Daca-i Be,
Dacă-i A, Be, Ce