| sabyna_6727 a întrebat:

Cine stie jocuri gen ascunsa, frunza, prinsa...de jucat pe afara explicati/mi si cum se joaca

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of, in ce hal a ajuns societatea! Sa cauti pe net cum se joaca frunza si ascunsa laughing. Orcum, sa incerc sa-mi amintesc...
Ascunsa: un copil se aseaza cu spatele la un perete. Ceilalti se ascund (de obicei se stabilesc niste granite de care nu ai voie sa treci). Cel cu fata la perete numara (pana la 100). Dupa aia ii cauta pe ceilalti. Daca un copil este gasit, el are sanse sa scape daca ajunge la locul de numarat inaintea copilului care numara.
Frunza nu mai stiu exact. Dar e sotronul: desenezi forma cu creta, trebuie sa arunci o pietricica sau ciob pe rand in fiecare casuta si sa sari.
Acum imi dau seama ce complicat e sa explici un joc simplu...
Mai poti incerca "elasticul", urmarire cu creta, 9 caramizi, semaforul -cu minge de tenis...

4 răspunsuri:
identitate
| identitate a răspuns:

"Rata si vanatorii"
Exista doi vanatori asezati la o distanta de cca 10 m unul de altul si in mijloc "ratele". Fiecare rata are un numar de vieti egal cu anii pe care ii are.Vanatorii arunca cu mingea in ei. Daca ating o rata si mingea cade pierde o viata. Daca rata prinde mingea primeste o viata. O rata iese din joc cand ajunge la o. Daca o rata este darnica si are multe vieti poate sa-i dea vieti unei rate aflate in pericol de moarte.happy Se joaca pana la ultima rata aflata in viata(ca sa vezi care e cea mai buna rata). Apoi pana moare ultima rata.De obicei nu e nevoie de alte reguli. Dar daca ultima rata e foarte buna jocul dureaza la nesfarsit.Pe langa asta, din dragoste pentru rate se poate introduce inca regulabig grinaca ultima rata castiga 5-10 vieti in plus peste ale sale, e castigatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frunza nu stiu dar sotron da. se face o forma cu creta si se omoara toti... gata jocul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci sex

| bibitica a răspuns:

7 pietre se joaca asa : pui 7 pietre mai maricele si va trebuie si o minge si se jaca in 3 copii. un copil da mingea altuia iar daca el arunca mingea si le darama pe toate trebuie sa il loveasca cu mingea iar al treilea copil trebuie sa puna toate pietrele dar daca cel care trebuie sa il atinga pe celalalt copil a pierdut