Uite o fata care sa da drept miles(din hannah montana) sisi mai pune si id cu numele ei si vrea sai rezolvam noi problemele ei ca sa castige ea concursu du-te tu si uitate la un episod din hana montana pote acolo o sa rezolve un exercitiu, sil poti copia sau du-te invata sa numeri.
Da eu nu m-am dat drept miley da? si nu sunt asa proasta! am iesit cu media 9. 98 media generala
Si nici nu imi tr pentru concurs desteapto-desteptule. sunt probleme date la concursuri scolare da? care le am tema pentru sc
Si daca tot ai avut media 9. 98 dc mai vrei sa te ajute cineva? Si vad ca esti o mare faca hana montana asa-i? si daca iti scrii id cu numele ei si ai o poza cu ea inseamna ca te crezi miles cyrus.Si presupun ca media 9. 98 ai obtinuto copiand dupa cineva sau ti-a dat cineva raspunsurile.Deci du-te bagati cartea de mate in cap si nu mai astepta sa iti zica alti raspunsurile.Copil copac.
Si mie imi place de miles, ii frumosa, talentata da n-am stiuteu ca nu esti prea buna la mate si nimeni din clasa ta nustie problemele alea. K imi pare rau ca team jignit, sper ca nu te-ai suparat prea tare; D. Pace?