Asa mi s-a intamplat si mie... trebuie reintalat windows-ul.
ai avut in calculator un virus care ti s-a pus la radacini la windows de acolo el a inceput sa-si faca treaba... odada ce ii pe radacini la windows nici un ativirus nul poate elimina si tia stricat windows-ul...
Ti s-a busit windows-ul sau esti virusat. intra in Safe Mode si dai o scanare de virusi sau instaleaza Advanced System Care si vezi ce bube gaseste. Programul il gasesti pe http://download.RNT.ro la sectiunea Sistem, iar antivirus tot acolo la sectiunea Antivirus si iti recomand Avast
Cum zice si andrei trebuie reinstalat windowsul Pentru ca ti "s-a spart" Windowsul
Au dreptate cei de mai jos. Calculatorul este virusat și trebuie mai întâi formatat și apoi reinstalat Windows-ul.
Baftă!
Intra in save mode si dai recuperare sistem (recovery)
ca s-ar putea sa reusesti eu am reusit de multe ori
Nu trebuie reinstalat windowsul cand apesi butonul sal deschizi apesi intruna butoanele f2 f11 f12 o sa se deschida o casuta apesi pe primul ''floppy" astepti si calculatorul se va deschide la loc. tocmai mi-am rezolvat eu calculatorul care avea aceeasi problema. DACA NU MERGE INSEAMNA CAA PLACA DE BAZA E 100% STRICATA.
eusebiu27 întreabă:
DaciaRomania întreabă: