| xioliolioloix a întrebat:

Cine stie un sait de dawnload gratis 100% counter strike carbon fara virus si sa il aiba si el sa stiu cui ii dau fundita si cui ii zic ca degeaba a scris acolo?

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Un singur link Counter Strike Carbon v1.1.exe
http://www.fileserve.com/file/atNMvpV

neluL
| neluL a răspuns:

Da clik pe ''slower download'' din josul paginii scrii codul acela captcha in fereastra de mai jos(este un scris deformat )si apoi astepti 30 de secunde (o sa vezi secundele acolo)si apoi clik pe slower download! Bafta!

neluL
| neluL a răspuns:

Cel mai bine cred ca ar fi sa vin eu la tine acasa sa-ti instalez jocul cat mananci tu o shaorma! Primul joc este verificat de mine! Merge foarte bine si daca vrei ii fac si o scanare cu antivirusul meu! Daca nu te ajuta raspunsul meu inseamna ca nu stii sa descarci un joc! Nici nu ma mai intreb daca stii sa-l instalezi! De acum cand pui intrebari pe TPU mentioneaza sa nu mai raspunda X-ulescu! Cred ca ti-am dat destule detalii si pe PM ca sa intelegi cum se descarca un joc! Numai bine!

| ella_9396 a răspuns:

rolling on the floor lol intrebarea ta suna cam asa as vrea sa-mi iau o masina 100%gratis fara zgarieturi fara ca cinebva so fi atiins ca sa nu fie infectata si mai aveai un pic si ziceai ca vrei si garanti ...hai ca esti culmea