Joe Jonas a trecut peste despartirea de Camilla Belle, despartire care s-a produs in iulie. Desi spunea ca nu i-a fost prea usor, acum el pare sa o aiba in vizor pe Demi Lovato, cu care se intelege excelent. Cei doi au lucrat impreuna in filmul „Camp Rock 2: The Final Jam" iar cei de la ABC spun ca Joe si Demi au o relatie mai mult decat profesionala. Se pare ca ei au fost surprinsi in ipostaze tandre in timp ce luau cina la un restaurant din Toronto, la inceputul acestei luni.
Este vorba despre un restaurant japonez, anume Yamato Japanese Restaurant, unde au fost in acelasi timp si Kevin Jonas, fratele lui Joe, impreuna cu iubita sa, Danielle Deleasa.
Inainte de a merge la restaurant, Demi Lovato si Joe Jonas au fost la un concert al lui Michael Buble. Ei Demi Lovato s-a despartit de curand de iubitul ei Trace Cyrus, fratele lui Miley Cyrus. E posibil ca cei doi sa incerce sa se vindece reciproc dupa rupturile produse, avand o relatie romantica.
Cantareata Taylor Swift, care a fost iubita lui Joe Jonas inainte ca acesta sa o paraseasca pentru a fi cu bruneta Camilla Belle, a marturisit de curand ca inca nu a trecut peste despartirea de Joe Jonas. "E dificil sa uiti o persoana, mai ales cand imaginea ei apare peste tot pe internet, la televizor, pe tricouri, caiete, chiar si pe bilete de autobuz", a declarat frumoasaTaylor.
Blonda care interpreteaza "Love story" si "You belong with me" are inca resentimente pentru ca frumosul de la Jonas Brothers a parasit-o prin intermediul telefonului, pentru ca se hotarase sa ramana cu alta fata, respectiv Camilla Belle.
Ea este convinsa ca o noua iubire ar ajuta-o sa treaca mai usor peste ce i s-a intamplat, dar nu reuseste sa gaseasca baiatul potrivit pentru asta. E clar ca Joe a reusit sa faca ravagii in inima ei, asa cum reuseste sa faca si in inimile multor fete, fiind de departe cel mai simpatizat dintre cei trei frati Jonas. El a dat insa dovada de un comportament total imatur si iresponsabil cand a parasit-o pe Taylor prin intermediul telefonului.
"De cate ori ma gandesc la el, imi vine in minte acel moment penibil cand era un adolescent de 18 ani care a rupt relatia dintre noi in numai 25 de secunde, la telefon. Sper sa pot uita acel episod", a mai spus Taylor.
Mai jos sunt videoclipurile oficiale ale melodiilor "You belong with me" si "Love story", cantate de Taylor Swift. Crezi ca ii sunt dedicate lui Joe Jonas?
Nick
Celebrii Jonas Brothers se despart temporar, pentru ca Nick jonas sa poata canta solo timp de o luna. Cei trei frati au tinut sa-si asigure fanii ca nu va fi vorba despre o destramare a formatiei, pentru ca se inteleg foarte bine si nu au de ce sa faca asa ceva. Kevin Joe Jonas vad aceasta perioada ca pe o mica vacanta, incurajandu-l pe fratele lor, Nick, sa dovedeasca faptul ca are calitati vocale care ii pot aduce succesul si cantand solo.
Cantaretul in varsta de 17 ani isi promoveaza acum turneul The Administration, cantand acelasi gen de muzica. Nick a scris pe Twitter ca le multumeste fratilor sai pentru sustinere.
„Trebuie sa le multumesc fratilor mei pentru ca m-au sprijinit intotdeauna si mi-au fost alaturi neconditionat", a spus Nick.
Miley si Nick nu mai formeaza un cuplu de mult timp, dar se pare ca soarta a decis sa-i aduca din nou impreuna, legandu-i printr-un contract semnat cu cei de la Disney. De fapt, Miley va lucra cu toti cei trei Jonas Brothers pentru a pune in aplicare un plan ambitios al celebrei companii: un remake al clasicului cantec "We are the World", aparut in 1985, care se va numi "Pass It On". Cei patru sunt aproape de final cu inregistrarile melodiei si se pregatesc sa inregistreze si videoclipul. Daca pentru "We are the world" au colaborat mult mai multi artisti, printre care ii amintim pe Michael Jackson, Stevie Wonder, Lionel Richie, Tina Turner, Diana Ross, bruce Springsteen, Cindy Lauper, Ray Charles si Bob Dylan, "Pass it On" va fi interpretat doar de cei patru prieteni. Melodia a fost compusa de Adam Anders si Nikki Hassman, cei care au compus si melodia "Hoedown Throwdown", interpretata de Miley in "Hannah Montana".
Pentru ca fanii se asteapta fie ca cei doi sa se impace, fie sa apara neintelegeri in timpul colaborarii, Miley a tinut sa declare in mod public ca e nespus de fericita ca ea si Nick au reusit sa ramana prieteni si sa nu-si poarte ranchiuna. "Chiar nu exista ura intre noi, tinem mult unul la celalalt si vorbim aproape tot timpul. E un tip extraordinar si ma bucur ca se numara printre cei mai buni prieteni ai mei", a declarat ea.
Nick Jonas, cel mai tanar dintre fratii de la The Jonas Brothers, s-a ales cu o infectie respiratorie dupa ce a fost unul dintre prezentatorii evenimentului MTV Europe Music Awards din Berlin, pe 5 noiembrie. Drept urmare, fratii Jonas s-au vazut nevoiti sa anuleze concertul care ar fi trebuit sa aiba loc in Zurich in noaptea de sambata, 7 noiembrie. „Nick Jonas este foarte bonlav, a facut o infectie respiratorie care ii afecteaza atat nasul cat si gatul, iar medicii l-au sfatuit sa nu vorbeasca deloc si, desigur, nu are voie nici sa cante", scria in declaratia de presa oferita de reprezentantii formatiei.
Este pentru prima data cand fratii Jonas anuleaza un concert din motive de sanatate si au declarat ca se simt foarte prost fata de fani, care ii asteptau cu sufletul la gura in Zurich.
„Ne cerem scuze ca am anulat concertul intr-un timp atat de scurt. Vom face tot posibilul sa ne intoarcem in acest oras minunat cat mai curand si sa ne luam revansa fata de fanii nostri", au mai spus ei.
Fanii care cumparasera bilete vor fi despagubiti.Cu totii asteapta acum vesti legate de starea de sanatate a lui Nick. Sa speram ca astfel de intamplari neplacute nu vor aparea si inainte de alte evenimente importante, cum ar mult-asteptata nunta a lui Kevin Jonas cu Danielle Deleasa.
Saptamana trecuta, tanara artista a postat un mesaj pe Twitter - "inima mea s-a rupt in doua… si este din cauza ta"-, ceea ce poate fi foarte bine inceputul unui nou cantec, dar si semnul ca Miley s-a despartit de Justin. Cineva din anturajul actritei si cantaretei a dezvaluit ca este vorba despre un mesaj postat de Miley Cyrus pentru fanii ei in care ii anunta despre sfarsitul povestii de iubire cu Justin.
Gaston, la randul lui, a scris tot pe Twitter: "A trecut mult de cand nu m-am mai simtit atat de rau."
Multi sustin ca Miley s-a despartit de Gaston din cauza fostului ei iubit, Nick Jonas. Nici nu ar fi de mirare, deoarece Miley si Nick petrec mult timp impreuna, fiind implicati in proiecte comune. Jonas Brothers isi pregatesc noul album, Lines, Vines and Trying Time, iar acesta include si pieasa "Before the storm", cantata in duet de Nick & Miley.
Dar asta nu e totul! Acum doua zile cei doi au fost surprinsi de paparazzi in Tybee Island, Gerogia, Tybee Island, Gerogia, calarind un ski-jet. Conducea Miley, iar Nick, evident, era lipit de spatele ei, ceea ce nu mai lasa nici un dubiu in ceea ce priveste natura relatiei celor doi fosti-actuali iubiti.
Miley, care se afla in Georgia unde se filmeaza "The last song", tocmai si-a facut un piercing in nas, semn al dorintei de schimbare.
Nu-i deloc greu pentru mine, pentru ca mie nu-mi place de nick deci a rams joe:X
Nick,
Joe si-a schimbat lukul si nu-mi place are ochelari si barba... lol arata mai bine in Camp Rock asa ca Nick
Eu votez cu joe jonas...Despre ei nu prea am mai citit decat un articol de pe un site in care erau prezentate filmele de Craciun preferate de cei 3 frati. Si desigur acum umbla stirea despre casatoria lui kevin.
Preferatul meu este Joe... insa ii statea mai bine cu "freza" din Camp Rock
Joe clarrr!
e destul d sweet...
draga i_love_you_and_i_am_cool mie nu imi place nici hannah montana si jonas brother, dar decat banana vomitana aia mai bine baieti astia draguti care candta mult mai bine! Daca ai un raspun spune`l nu intra doar pentru a injura sau a`ti bate joc pentru. ca nu`i frumos!
Uite vesti noi:sunt niste tampiti mitocani care se dau mari si in spectacol, si care rag aunci cand sunt pe scena!
Bine, recunoscc ca am exagerat, chiar imi pare rau! daca ma puteti ierta, as fi foarte bucuroasa.eu nu am zis ca sunt fan miley cyrus, dar nu-i suport pe jonas brothers.as vrea din tot sufletul sa imi retrag cuvintele, mai ales fata de roxycute98, pentru ca am raspuns in felul acesta intrebarii sale. uite, te rog, iarta-ma! chiar nu vorbesc urat de obicei.am raspuns in felul asta pentru ca tocmai vorbisem cu prietena mea, si numai de ei vorbeste, si chiar ma enervat in ziua aceea.deci nu am nici o problema cu cei care le sunteti fani, imi retrag si intrebarea cu clubul anti jonas.fiecare cu preferintele sale.nici miley nu e cu mult mai buna.deci imi pare chiar rau! ma poti ierta? sper ca nu am facut o impresie prea prosata, eu nu sunt asa, de aceea am si intrat iar pe aceasta intrebare, sa imi cer scuze sincere! ai regretele mele.in cazul in care ma iertati, trimiteti mesaj privat
Domnisoara i_love_you_and_i_am_cool, am cerut vesti noi nu sa inceapa toata lumea sa-i injure! Si sa stii ca-mi retrag raspunsul la intrebarea ta cu animalele de plus! Cumar fi sa incep sa o fac pe Miley in toate felurile? Ti-ar conveni! Va rog raspunde-ti doar la intrebare numai injurati ca nu-mi trebuie asa ceva! Si sa stii ca ei canta mult mai bine live decat cum canta Miley live! Va rog!
Cel mai frumos este Kevin si nu inteleg de ce nimeni nu il voteaza pentru ca este foarte frumos. Dupa parerea mea, Demi nu il merita pe Joe pentru ca este foarte falsa: cand rade, cand interpreteaza un rol, nu interpreteaza cum trebuie si as putea sa fac o lista mare cu defectele ei. In plus, Joe nu are prea multe defecte. Nick NU SE POTRIVESTE CU MILEY CYRUS DELOC. Nick se potriveste cu Selena Gomes.Nu pot sa cred cum accepta o fata care a facut poze... (sper ca ati inteles). Totusi, ma bucur pentru Kevin ca si-a gasit jumatatea.Si chiar se potrivesc. Deci, Joe si Demi fac un cuplu dezastruos. Idem Miley si Nick. pa!
Noua veste a lui nick si joe jonas este ca au facut sex impreuna siau supto si siau bagat-o in cur ca niste gay:-jdezastru uitati-va pe www.joenickjonas.com va recomand;)e super