| dailydaisy07 a întrebat:

Cine tine cu cfr cluj?

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu tin.

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Eu sunt stelist insa imi plac foarte mult cei de la CFR. Imi plac mult CFR, Urziceni, Timisoara si Vaslui. Joaca un fotbal frumos. Cei de la CFR practica un joc frumos. Mi-a parut foarte rau de sezoanele trecute. Mi-as fi dorit sa scoata mai multe puncte din grupe, atat in Champions League cat si in Uefa. Un fotbal frumos au jucat cu adevarat. Sper sa aiba Gigi luciditate incat sa investeasca in 2-3 jucatori care sa schimbe fata Stelei, sa vanda pe cei care nu merita sa fie la Steaua si sa aduca un antrenor mare, sa creasca juniorii. Sper sa fie liniste la Steaua. Vreau Steaua din Dynamo Kyiv - Steaua, din Steaua - Valencia, etc.

| Ea12345 a răspuns:

Nici eu nu tin cu CFR Cluj, insa m-am bucurat pentru penultimul titlu castigat. Cel de anul acesta nu mi s-a parut 100% corect.happy

| Klara a răspuns:

Eu, pentru ca sunt din Cluj smug

| RainDrop a răspuns:

Unguru bulan.

| MariuZ a răspuns:

Clujenii din gruia.

| MoNsTeR a răspuns:

Cu spagarii aia?! DOAMNE FERI! FZR:X:X:X for ever.nu zic ca n-aveti valoare sau ceva de genu.chiar imi plac cativa juktori de la voi de ex:Tony un juktor super simpatic si cu un mare caracter sau Lacina Traore un mare talent. dar sunt cam evidente greselilie cica "omenesti" facute in FAVOAREA CFR de catre arbitrii...deci.mUUU.e...CFR

| rixu` e fan UCV [:x] a răspuns:

Eu nu...FORTZA STIINTAlove struck
am pus si eu ointr cine tine ca ucv si mie miau refuzat-o x(

| yuyubarbie19 a răspuns:

Eu...nici cand mai bine dinamovista...HAI DINAMO!

| casy14channel a răspuns:

Eu nu

Întrebări similare