Clar ca Robert Pattinson, e atat de dragut si simpaatic
Il adooooor :X:X:X:X:XAm fost si la film sa vad Amurg :X:X
Bravo 'raspuns anonim". daca ar fi si eu tot pe zac l-as alege.bine.amandoi sunt simpatici. mie imi place cum arata zac in filumul twilight dar in realitate nu prea. oricum gusturile nu se discuta.eu am pus intrebare asta sa vad decuriozitate pe cine aleg majoritatea deoarece am auzit in reviste ca fanele il prefera pe robin pattinson.
Ce intrebare mai e si asta? pai, robert habar nu are de fete si cchiar el a recunoscut ca nu prea se uitau fetele la el pana s scoata bani din twilight/dat zac parca e mai simpatic.robert pare cam neingrijit.altfel...oricum.sint amandoi simpaticiD:
Logik ca ZAC[:X:X:X:X]E DE 10000000 DE ORI MAI DRAGUT CA ALA...si pe langa HSM a mai lucrat si la alte proiecte nu asteapta mila...nici nu ai cum sai compari!
Si eu tot pe rob l-as alege... da la cat de disperate sunteti... ii aleg pe amandoi...
app daca zice rob sa va impuscati? va impuscati nu?
logiknu stiu... dc da am impresia ca peste 5 ani nici nu o sa mai stiti cine e
nici pana acum 5 luni nu il stiati...in fine... e treaba voastra
In primul rand.Zac Efron nu il copie pe Robert Pattinson in nici un fel.nu va mai dati cu parerea.Si in plus, Zac nu are nici o vina ca apare in aceleasi reviste ca Robert, pentru ca amandoi sunt "ceruti" de catre public. E adevarat ca circula o veste cum ca Robert nu se impaca cu Zac.asta e treaba lor.Si nimeni nu copie pe nimeni.Zac are stilul lui de mult timp, iar Robert doar ce s-a facut mai cunoscut prin Twilight si s-a procopsit cu niste "fane" care spun numai tampenii.Luati-va o viata! Aaa si raspunsul la intrebare:Zac.Si Robert e dragut.
Yurisa întreabă: