Cazurile sunt ambele importante. Vreau sa castige Morosanu pentru spectacolul oferit, Iuliana si Grigore nu-mi plac. Fara alte argumente
Poi bine`inteles... eu cred ca o sa castige Morosanu.
Nu cred ca o sa il mai voteze lumea pe Grigore dupa ce i-a facut cu ou si cu otet pe aproape toti: pe concurenti, inclusiv pe Iuliana, partenera lui.
A mai zis si de Bursucul, coregraful lor ca "Cine`i Bursucul? Hai să facem şi noi o repetiţie la vrăjeală şi gata! "
Nici nu sti ce sa mai cred
ProTv l`au facut de rahat pe Grigore, deci dupa cum gandesc eu, Morosanu ar iesi pe locul 1.
Si idem @andaranda : Fortza Morosanu!
Morosanu...Pe Grigore nu cred ca-l mai voteaza lumea dupa ce a zis saptamana trecuta.
Dupa faza cu Grigore, hmm. mi-am cam schimbat parerea despre el
as vrea totusi sa castige morosanu cu magda:X ea e o fiinta super, prin felul ei de a fi o admir. asa ca "Fortza Morosanu`" :X
Sper sa castige MOrOsanu, nu nesimtitul de Grigore care nu e recunOsktOr pentru tot ce au facut Bursucu'j Iuliana! 1
Sper ca Maga si nu Grigore, nu merita.las ca se descurca si cu 20000 de euro, ca daca are 60 000, il arunca si pe frate-sau in starda.saraca magda se speteste muncind, pe grig il doare in cot ca stie ca e votat de lume, n-are nicio emotie.cred ca face infarct daca vede ca nu castiga
Vad ca majoriatatea tine-ti cu Magda si Morosanu. Eu tin cu Iuliana si Grigore. Acum ramane de vazut cine va castiga.
Asa cum ati spus si voi ambele cazuri sunt importanet. Mai ales ca este vorba de niste copii. Acum ramane de vazut cine va castiga...
Cred ca va castiga Grigore si Iuliana pentru ca au fost cei mai votati de fiecare data. Au scapat de 3 dueluri, acum au ajuns si in finala au cele mai mari sanse, eu asa cred.
Grigore. dc sa castige cineva care nu a stiut sa invete nici macar din greselile mamei? Magda nu a avut habar sa se protejeze, a ramas cu un copil pe cap si acum, vai de mine, vrea sa ii ofere o casa. dar cand s-a culcat cu ala nu s-a gandit la asta?
Ambele perechi au cazuri importante. Ceea ce am vazut saptamana trecuta mi-a cam schimbat parerea despre Grigore, deci tin cu Magda.
Magda si Morosanu au fost cei mai buni, mi-au placut inca de la inceput ...SUCCES!
Morosanu!:** pentru ca inainte tineam cu grig da dupa ce a spus saptamana trecuta!
Eu vreau ca Morosanu` si Magda sa castige sar sigur Grigore dar nu a fost frumos din partea lui sa vorbeasca asa
daniDeeDee întreabă:
OfficialFallingStar întreabă: