| Bubu9110 a întrebat:

Cine vreti sau cine credeti ca va castiga concursul Dansez Pentru Tine?

20 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Catalin.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Tin cu Iuliana Luciu, dar cred ca va castiga Morosanu!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sper sa castige Morosanu.

| cretzufinish a răspuns:

Cazurile sunt ambele importante. Vreau sa castige Morosanu pentru spectacolul oferit, Iuliana si Grigore nu-mi plac. Fara alte argumentehee hee

| Ilusion :X a răspuns:

Clar!
Morosanu' love struck = Niciodata la duel
Iulia x( = 4 DUELE

| WestSid3 a răspuns:

Poi bine`inteles... eu cred ca o sa castige Morosanu. happy
Nu cred ca o sa il mai voteze lumea pe Grigore dupa ce i-a facut cu ou si cu otet pe aproape toti: pe concurenti, inclusiv pe Iuliana, partenera lui. straight face
A mai zis si de Bursucul, coregraful lor ca "Cine`i Bursucul? Hai să facem şi noi o repetiţie la vrăjeală şi gata! "
Nici nu sti ce sa mai cred straight face
ProTv l`au facut de rahat pe Grigore, deci dupa cum gandesc eu, Morosanu ar iesi pe locul 1. happy
Si idem @andaranda : Fortza Morosanu!

| blablablaa a răspuns:

Morosanu...Pe Grigore nu cred ca-l mai voteaza lumea dupa ce a zis saptamana trecuta. angry

| cosima11 a răspuns:

Dupa faza cu Grigore, hmm. mi-am cam schimbat parerea despre elstraight face
as vrea totusi sa castige morosanu cu magda:X ea e o fiinta super, prin felul ei de a fi o admir. asa ca "Fortza Morosanu`" :Xhee hee

| CarlaElena a răspuns:

Sper sa castige MOrOsanu, nu nesimtitul de Grigore care nu e recunOsktOr pentru tot ce au facut Bursucu'j Iuliana! 1

| oanamaria a răspuns:

Sper ca Maga si nu Grigore, nu merita.las ca se descurca si cu 20000 de euro, ca daca are 60 000, il arunca si pe frate-sau in starda.saraca magda se speteste muncind, pe grig il doare in cot ca stie ca e votat de lume, n-are nicio emotie.cred ca face infarct daca vede ca nu castigalaughing

| Bubu9110 explică:

Vad ca majoriatatea tine-ti cu Magda si Morosanu. Eu tin cu Iuliana si Grigore. Acum ramane de vazut cine va castiga.

| Bubu9110 explică:

Asa cum ati spus si voi ambele cazuri sunt importanet. Mai ales ca este vorba de niste copii. Acum ramane de vazut cine va castiga...

| vanciurea a răspuns:

Eu vreau sa castige morosanu. a dansat cel mai bine pana acum.

| tia a răspuns:

Cred ca va castiga Grigore si Iuliana pentru ca au fost cei mai votati de fiecare data. Au scapat de 3 dueluri, acum au ajuns si in finala au cele mai mari sanse, eu asa cred. happy

| Irina a răspuns:

Grigore. dc sa castige cineva care nu a stiut sa invete nici macar din greselile mamei? Magda nu a avut habar sa se protejeze, a ramas cu un copil pe cap si acum, vai de mine, vrea sa ii ofere o casa. dar cand s-a culcat cu ala nu s-a gandit la asta?

| liveincolors a răspuns:

Ambele perechi au cazuri importante. Ceea ce am vazut saptamana trecuta mi-a cam schimbat parerea despre Grigore, deci tin cu Magda.

| dya26 a răspuns:

Magda si Morosanu au fost cei mai buni, mi-au placut inca de la inceput ...SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa castige Grigore si Iuliana pentru caz.Desi nu sunt sigura, cred ca tot ei vor castiga, in ciuda filmuletului cu Grigore.

| Siimo a răspuns:

Morosanu!:** pentru ca inainte tineam cu grig da dupa ce a spus saptamana trecuta!

| deealoveanahi a răspuns:

Eu vreau ca Morosanu` si Magda sa castigehappy sar sigur Grigore chatterbox dar nu a fost frumos din partea lui sa vorbeasca asa