Un barbat adevarat nu face dragoste cu un milion de femei, un barbat adevarat face dragoste cu o singura femeie intr-un milion de feluri!
,, Toate sentimentele au loc in inima omului, dupa cum toate stelele au loc pe cer."-Victor Hugo
Barbatii ar trebui sa fie ca servetzelele umede: catifelati, bine mirositori si de unica folosinta
* "Dar tot nu ne putem inabusi un strigat de revolta, tunam si fulgeram mai departe, pentru orice si pentru nimic: automatism lamentabil, care explica de ce suntem cu totii niste Luceferi de duzina." (Emil Cioran-"Ispita De A Exista")
'Prefer sa fiu urat pentru ceea ce sunt, decat sa fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.' -Kurt Cobain
Viata e frumoasa, distraza-te cat mai mult.
Te iubesc! (simplu dar spus cu dragoste)
"Yes, I know I'm ugly. I said to a bartender, 'Make me a zombie.' He said 'God beat me to it.' "
Rodney Dangerfield
Cineva va fi intotdeuna aici
Cineva va fi intotdeuna aici sa te iubeasca, cineva va pretui intotdeuna caldura zambetului tau si fericirea inimii tale... Cineva va incerca intotdeuna sa gaseasca cuvinte sa-ti multumeasca pentru ca ai umplut viata cu vise devenite realitate si amintiri frumoase. Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt cu tine... Te iubesc pentru ca ma ajuti sa fac din viata mea, nu o caverna, ci un templu, din faptele mele de zi cu zi, nu un repros, ci un cantec.
Cineva te va iubi intotdeuna, iar acel cineva voi fi intotdeuna EU