| iSharan a întrebat:

Citind din Biblie am observat ca DUMNEZEU SE arata foarte des oamenilor.DE ce oare nu se mai intampla asta si acum? Am devenit noi oare prea rai?

Răspuns Câştigător
| misu a răspuns:

Ce raspunsuri aiurea...pot sa iti spun un singur lucru:daca crezi si nu exista nu pierzi nimic. daca nu crezi si exista ai pierdut tot.

4 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Sau poate nu chiar tot ce e in Biblie e adevarat!
ma eu sunt crestin...dar recunosc, Biblia e mai mult simbolica! mesajul ei este important nu neaparat ce scrie in ea! Fiindca de multe ori mesajul este ambigu!

| mgtow a răspuns:

Nu e adevarat, dumnezeu nu ar cobora jos nici daca eu as lasa toate jaluzelele si as aprinde becul la mine in casa, doar la biserica in altar cand preotul trage acea cortina se vede cu dumnezeu si noi nu stim asta.

| MaryaC a răspuns:

Dumnezeu se arata oamenilor dar trebuie sa ai mare incredere in Dumnezeu ca sa ti se arate si nu isi arata infatisarea corpului se arata prin unele fapte

| AllieAyl a răspuns:

Dumnezeu nu s-a aratat oamenilor pentru ca scrie in Biblie ca nimeni nu il poate vedea pe Dumnezeu si sa traiasca.El doar le-a vorbit.Atunci nu era scrisa Biblia.Si de aceea a vorbit cu ei.Acum el vorbeste cu noi prin Biblie