| dynamick007 a întrebat:

Citind o intrebare de multe ori vad raspunsuri folositoare chiar perfecte, dar citind raspunsul pana la urma, vezi expresii de genul "imi dai si mie fundita?", "fundita please" etc., chiar sa te rogi pentru asta?
Eu apreciezi un raspuns, fara cuvintele "pls si fundita". Tu?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@FantaSZy: si tu meriti o mare funda pentru engleza aia! De ce nu alegi tu sa raspunzi intr-o limba pe care o cunosti? Deja romana si engleza se exclud.

On topic:E plin site-ul de copii care cersesc blestematele de fundite in speranta ca raspunsurile le vor fi luate in serios. Din pacate, majoritatea "cersetorilor" da niste raspunsuri de te doare mintea.
Multi dintre ei spera ca, la un anumit numar de funde, devin automat experti. Si, ce-i drept, merita...sa fie experti in masacrarea limbii romane (de obicei).

8 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Da, @FantaSZy, ma simt. Ma tot chinui sa gasesc vreo greseala de ortografie in miile de postari pe care le-am facut si nu reusesc. Mai cauta si tu, dar cu dictionarul in fata, ca sa fii sigur(a) de ce scrii acolo.

| Cσσкiє a răspuns:

Şi eu. Până la urmă, fundiţa e doar ceva virtual. Ştiu că fiecare dintre noi se bucură când vede că a mai primit una, dar ştiţi cum se spune:
Cerşitul de fundiţe dăunează grav sănătăţii site-ului.

| Razvan a răspuns:

Habar nu am sincer. 90% dintre cersetorii de profesie de fundite vor sa devina experti.Cat m-as stradui eu sa inteleg cu ce ii ajuta/incalzeste acest chenar. Goana dupa iluziioh go on
Un titlu nu spune nimic despre tine, nu se compara cu recunostinta pe care si-o exprima cel/cea careia/caruia ii raspunzi la intrebarehappy

| xSoaked a răspuns:

Oh da ma enerveaza si pe mine "Fundita? big grin"
Si totusi, de multe ori am vazut raspunsuri gresite, total gresite si o rugaminte de fundita mai jos. rolling eyes

| AnaigroeG a răspuns:

Ce sa le faci? straight face

| TąNyą a răspuns:

Şi eu la fel ba chiar dau stupid la cei care imploră fundiţă.

N-am cerut niciodata, în schimb am pus la întrebare că dau fundă ca să răspundă mai repede, am văzut că acelea sunt ţinta laughing.

Don't change yourelf!
FantaSZy.

| TąNyą a răspuns:

@ ardnaxur1961 - De ce te bagi în seama? :O Te simţi cu musca pe căciulă?smug

FantaSZy.

| ◕matza◕ a răspuns:

Si ce daca iti cere funditahee hee Io dai daca rasp corect daca nu si iti cere fundita de 1000 si una de ori cam nesimptzire raised eyebrows