Cititul.Nu ma intereseaza daca e pe hartie sau pe e-book support sau PC, atat timp cat e o carte buna.Si nu,nu sunt tocilar,doar imi place sa citesc cat mai mult, ca sa-mi dezvolt vocabularul si sa-mi formez un stil original de a scrie, pentru a-l aplica in viitoarele mele lucrari.Pana acum cateva luni as fi inclinat in favoarea PC-ului, insa mi-am revenit la timp si acum stau foarte putin, fata de cat stateam acum 5 ani.(stateam si 10 ore pe zi)Deci clar, cititul pentru ca ma dezvolta mai bine decat PC-ul.Pace!
Cititul! Daca ar trebui sa aleg intre un calculator si o biblbioteca plina de carti, sincer as alege biblioteca.Acum probabil multi vor citi si nu vor crede, dar sincer asta prefer.
Depinde ce citescc... Daca e ce ma pasioneaza pe mineee avem un castigatorr daca nu...statul la calculatorr.
Pai daca vrei sa inveti si sa afli lucruri interesante atunci citatul. daca nu atunci calculatoru...eu as zice statul
Pai poti citi si stand la calculator pe diferite site-uri deci zic ca ambele la mine
Depinde ce citesc. Dacă sunt pasionat de ceea ce trebuie să citesc, ambele. Da, recunosc, sunt dependent de PC.
Cititul,clar! Daca am ce citii. Daca n-am --> calculator.
@Sabina: Ce-i asa "LOGIC"?
Daca este o carte buna prefer sa citesc dar mai rar gasesc o carte care sa-mi placa.Am citit cu placere Jurnalul unui pusti 1 si 2 si Vampirii din Morgenville
Amandoua.dar nu citesc orice carte decat ce imi da matusa gen,, ne vorbeste parintele cleopa''
Cititul! De ce?
1.Imbogateste vocabularul
2. Poti compune mai usor un text/poveste(cum vrei)
Sper ca ti-am fost de ajutor!
TiberiuFasole întreabă: