Cu lapte ies mai gustoase, iar cu apă minerală mai pufoase.Mie personal îmi plac mai mult cu lapte decât cu apa, cele cu apă ies gumoase şi cam fără gust.
Cu apa minerala sunt cele mai bune. cu lapte ies tari si groase
Salut. Si cu lapte si cu apa minerala. Dar mai gustoase sunt cu lapte. Zbye zbye :*:*
Sunt mai bune daca aluatul este amestecat cu lapte si apa, cantitati egale.Laptele contine lactoza(zahar) iar la prajit clatilele se usuca mai repede din cauza lactozei (zaharului) care se topeste la temperaturi inalte, devin scortoase.
Sunt si mai gustoase daca lasi aluatul preparat la frigider pentru jumatate de ora.
Daca le faci cu apa minerala iti ies mai pufoase dar cu lapte sun de 10 ori mai gustoase
Clatitele sunt mai bune cu apa minerla le face mai pufoase, mai moi, dar pune apa imediat cand deschizi sticla, pentru a nu se pierde dioxidul de carbon!