| βέiiiβiiişoor a întrebat:

Cn imi apune ce trasnai a facut prin calasele a 5-8... funda! Dar sa fie amuzante! dau funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...
1.in clasa a 7-a l-am speriat pe profu` de mate cand a intrat in clasa. Vroiam sa-l sperii pe un coleg si crying a aparut profu` laughing. Si m-a scos la tabla phbbbbt da` norocu` meu ca m-am descurcat.

2. Jos, la banca unui coleg, mi s-a parut ca este o bluza. Bine ca nu am pus mana si am miscat putin cu picioru` da` erau chilotii lui rolling on the floorlaughing

3.La ora de sport (in clasa a 5-a) ne jucam ``Alergatea`` impreuna cu profu` de sport si i-am pus piedica laughing dar fara intentiehee hee

4.Tot in clasa a 5-a, am vrut sa ii arunc creta colegei de la tabla si i-am aruncat creta in cap profei de romana laughing fara intentiehee hee.

5.In clasa a 6-a, vroiam sa scapam de ora de geografie si sa ne ducem in curtea scolii, unde aveau sportul cei de clasa a 7-a.big grin. Eu am ``tras`` pasta dintr-un pix si m-am murdarit rau la gura ca sa imi dea voie afara. Am iesit si m-am dus la profu` de sport sa il rog sa ne ia de la ora de geografie. Si a functionat happy

6.Eram cu tavita cu apa colorata de acuarele (tocmai terminasem ora de desen) si ma indreptam cu o colega catre baie. Nu stiu cum am facut ca m-am impiedicat (sau poate mi-a pus cineva piedica) si toata apa s-a dus pe camasa profei de bio laughing rolling on the floor. Dar nu m-a observat...sau s-a prefacut ca nu m-a vazut pentru ca nu a pomenit niciodata de acest nefericit incident laughinghee hee

sunt mai multe, dar mi-e greu sa stau sa mi le aminteschee hee.

winking

4 răspunsuri:
| lAuRitAs a răspuns:

Pai incepand cu legarea sefului clasei, sefu tocilarilor si tarat pe holu scoli, 2. i-am lua ghiozdanu il am aruncat in toaleta si am tras apa laughing), mai multe nu am timp sa iti zic ma grabesc acum, pa wave astept fundita
happy

Răspuns utilizator avertizat
| foreverANDaDAY a răspuns:

o data am facut-o lata da rau de tot
in clasa a 5 am fazut un abaiat super dragut si mi-a placut de el l-am vazut cum punea chestii intr-un dulap care am crezut ca e al lui mi-am luat inima in dinti si i-am scris o scrisoare de dragoste i-am pus-o in dulap si am plecat mai tarziu am vazut ca u baiat citete scrisoarea nu era baiatul de care imi placea m-am dus la el si l-am intrebat daca e dulapul lui si el a spus ca da am crezut ca mor de rusine dar i-am spus ca scrisoarea era pentru un baiat pe care l-am vazut ca ii umbla in dulap el a spus ca s-ar putea sa fie cel mai bun prieten al lui si m-a dus la el am fost foarte fericita chiar el era acum el e iubitul meu happy end:-)

| andreutz99 a răspuns:

Profesoara era bolnava si a venit o babaciune cand zicea sa ies la tabla mergeam si scriam la misto si o strambam pe la spate.In banca cand se intorcea cu spatele luam cornu rupeam si ii aruncam in cap. Dadeam biletele si cand zicea cine a dat ziceam ca a mancat prea mult corn cu rahat si are halucinatiilaughing. Cu bine PINKIE COOL