Colectionam poze, vederi cu bebelusi si ciorapei pentru ei, am o colectie impresionanta de genti, fuste si produse cosmetice.Si acum, colectionez revista Bolero, nu pierd numarul
Eu colectionez asa: revista Business, felicitari si vederi, servetele colorate, rochite si agende.
Eu fac colectie de "inteligenta" pe zi ce trece invat noi lucruri si devin mai destept...si mai modest binenteles
Colectionez timbre filatelice, pusti de vanatoare, lansete si mulinete de pescuit, aparate de radio vechi si telefoane mobile.
Pinguini. Daca se va face posibila introducerea de poze o sa fac o poza de grup cu cei din colectia mea.
Nu mai colectionez demult dar cand eram mica aveam colectie de servetele de masa (adunate de prin restaurante, de la nunti, petreceri, rude etc.). Cred ca inca mai gasesc colectia la bunici la tara
Bancnote, monede, cani, brichete zippo, vikingi in miniatura, si multe alte maruntisuri
Eu parfumuri:X:X:X:imi plac la nebunie...am o gramada de parfumuri:X:X:X:sa zicem mostre... dar toate care mai de care mai frumoase...am din franta si italia cele mai multe:X:X:X:X:
Colectzionez papusi cu capul miinile si picioarele din portzelan
din tineretze am o colectzie impresionanta de timbre filatelice
iar acum mi-a venit idea de a insira toti cerceii pe un fir de nylon pentru pescuit si sa le agat undeva pe un perete intr-o camera, sa vad, ma mai gindesc
Nu sunt fumatoare. Sunt total impotriva dar colectioanez brichete de la fumatori
Stiu ca suna foarte haios insa eu de ceva timp incoace colectionez mingiute din acelea care se gasesc pe la tonamaturi in mall-uri